Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Abbadia Venere
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Rispola is nu in balbezit. Mochi onderschept slim de pass. Mochi speelt de bal door. Tubaldi rent richting de bal. Tubaldi haalt uit met een fantastische trap. Casalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Daar is Ruggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mochi rent richting de bal. Frizzarin rent richting de bal. Mochi is nu in balbezit. Mochi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Abbadia - Venere 1:0

8e minuut.
Marchiggiano heeft problemen om de bal te vangen. Massagni rent richting de bal. Marchiggiano begaat een overtreding. Marchiggiano krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pallesi rent richting de bal. Massagni rent richting de bal. Massagni passt de bal in één keer door. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Abbadia - Venere 1:1

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polletti met een harde bal richting middenveld. Pallesi kopt de bal weg. Massagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Massagni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mochi passt de bal zonder na te denken. Frattin is nu in balbezit. Frattin passt de bal met de wreef. Tubaldi rent richting de bal. Tubaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Abbadia - Venere 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Abbadia 49%, Venere 51%.
SS Abbadia - Venere 2:1

52e minuut.
Pallesi passt de bal in één keer door. Massagni is nu in balbezit. Massagni passt de bal in één keer door. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tubaldi rent richting de bal. Tubaldi passt de bal in één keer door. Mochi rent richting de bal. Tubaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rispola rent richting de bal. Mochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rispola zijn tegenspeler op de grond. Mochi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mochi kan niet meer verder spelen. Pilutzu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Massagni rent richting de bal. Massagni met een sublieme pass. Bizozzero rent richting de bal. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Polletti bokst de bal weg.

89e minuut.
Massagni met een sublieme pass. Rispola probeert naar een medespeler te passen. Angaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga onderschept slim de pass. Fanzaga schiet op doel. Polletti bokst de bal weg. Daar is Fanzaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... Polletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Abbadia - Venere 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Abbadia 56%, Venere 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SS Abbadia - Venere 2:2