Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agues FC Paisanos FC
New Age 3.1.4.1 Tactiek N-5Def3WINGL2Up
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
72.2 gemiddelde waardering 70.9
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


10e minuut.
Khánh Nam onderschept slim de pass. Khánh Nam passt de bal met de wreef. Lejeune rent richting de bal. Lejeune geeft een lange en hoge pass. Ferrebús springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Paisanos FC 1:0

13e minuut.
Otero probeert naar een medespeler te passen. Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Rimoli is nu in balbezit. Rimoli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Urquia met een sublieme pass. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Afellay maakt een afschuwelijke overtreding. Afellay krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lejeune is nu in balbezit. Ferrebús rent richting de bal. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Afellay geeft een hoge lob. Bolet rent richting de bal. Rimoli is nu in balbezit. Rimoli draait met de bal, schiet en ... Ramírez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agues FC - Paisanos FC 1:1

29e minuut.
Lejeune is nu in balbezit. Lejeune geeft een hoge lob. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús schiet op doel. Cazenave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Paisanos FC 2:1

33e minuut.
Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz geeft een hoge lob. Bolet is nu in balbezit. Bolet schiet op doel. Ramírez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agues FC - Paisanos FC 2:2

36e minuut.
Mea Vitali probeert naar een medespeler te passen. Lejeune rent richting de bal. Lejeune passt de bal met de wreef. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Białokozowicz onderschept slim de pass. Białokozowicz geeft een lange en hoge pass. Afellay rent richting de bal. Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Otero passt de bal in één keer door. Bălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune geeft een hoge lob. Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal. Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Otaiza is nu in balbezit. Otaiza passt de bal zonder na te denken. Urquia rent richting de bal. Urquia geeft de bal voor. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Paisanos FC 3:2

44e minuut.
Afellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Afellay geeft een lange en hoge pass. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Cazenave werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Paisanos FC 4:2

45e minuut.
Klungelig pakt Otero de bal. Ortiz rent richting de bal. Bolet begaat een overtreding. Bolet krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Afellay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Afellay krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 34%, Paisanos FC 66%.
Agues FC - Paisanos FC 4:2

48e minuut.
Bălţeanu onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lejeune met de inworp. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Białokozowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Otaiza kopt de bal weg. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Paisanos FC 5:2

54e minuut.
Khánh Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz geeft de bal voor. Rimoli is nu in balbezit. Rimoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Lejeune rent richting de bal. Lejeune passt de bal in één keer door. Mea Vitali probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús heeft problemen om de bal te vangen. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Otaiza rent richting de bal. Otaiza passt de bal met de wreef. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Paisanos FC 6:2

61e minuut.
Lejeune probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marszał komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gratkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Hải speelt de bal door. Otaiza probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús heeft problemen om de bal te vangen. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Khánh Nam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białokozowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ferrebús rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús onderschept slim de pass. Ferrebús schiet op doel. Cazenave bokst de bal weg.

75e minuut.
Białokozowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Lejeune de bal. Lejeune passt de bal met de wreef. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Cazenave bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 27%, Paisanos FC 73%.
Agues FC - Paisanos FC 6:2