Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alesunds FC CheegypT Sc
Ålesund Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28 gemiddelde waardering 27.5
average Schieten poor
average Passen average
weak Verdedigen weak


28e minuut.
Peraza rent richting de bal. Brito begaat een overtreding. Peraza raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferreira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Escalante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peraza heeft problemen om de bal te vangen. Peraza geeft de bal voor. Escalante krijgt zijn hoofd ertegen. Valeš bokst de bal weg.

35e minuut.
Montana speelt de bal door. Escobar controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montana. Escobar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Escobar kan niet meer verder spelen. Camejo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Marchán geeft een hoge lob. Peláez is nu in balbezit. Galop is nu in balbezit. Galop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - CheegypT Sc 1:0

44e minuut.
Cadíz passt de bal met de wreef. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante rent richting de bal. Escalante schiet op doel. Valeš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alesunds FC - CheegypT Sc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 53%, CheegypT Sc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alesunds FC - CheegypT Sc 1:1

47e minuut.
Peláez rent richting de bal. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Escalante rent richting de bal. Escalante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Atencio onderschept slim de pass. Atencio geeft de bal voor. Ortuño kopt de bal weg. Escalante is nu in balbezit. Escalante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Camejo is nu in balbezit. Camejo geeft een lange en hoge pass. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Valeš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Galop is nu in balbezit. Galop passt de bal met de wreef. Manrique is nu in balbezit. Manrique haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Camejo kopt de bal weg. Brito is nu in balbezit. Escalante onderschept slim de pass. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peraza heeft problemen om de bal te vangen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - CheegypT Sc 1:2

79e minuut.
Ortuño is nu in balbezit. Ortuño probeert naar een medespeler te passen. Männistö bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante draait met de bal, schiet en ... Valeš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alesunds FC - CheegypT Sc 1:3

82e minuut.
Iriarte trapt de bal weg van het doel. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna passt de bal in één keer door. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alesunds FC 65%, CheegypT Sc 35%.
Alesunds FC - CheegypT Sc 1:3