Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
virtu Vilija Smarhon`
viktory Tactiek вышша лига
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 57
very good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Redlinger rent richting de bal. Quang Khanh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redlinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stronach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Redlinger krijgt zijn hoofd ertegen. Meléndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Szmatiuk passt de bal zonder na te denken. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança passt de bal zonder na te denken. van de Engel rent richting de bal. van de Engel schiet op doel. Kobyliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bragança rent richting de bal. van de Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança rent richting de bal. van de Engel rent richting de bal. van de Engel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Samuschyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samuschyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bryła de bal. Africano rent richting de bal. Africano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stronach passt de bal zonder na te denken. Daar is Samuschyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samuschyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Redlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redlinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Bragança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovalciuk is nu in balbezit. Kovalciuk passt de bal in één keer door. Bragança is nu in balbezit. Bragança schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Samuschyk is nu in balbezit. Samuschyk met een sublieme pass. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. Meléndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Vilija Smarhon` 0:1

45e minuut.
Samuschyk rent richting de bal. Samuschyk passt de bal in één keer door. Redlinger rent richting de bal. Redlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Vilija Smarhon` 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtu 51%, Vilija Smarhon` 49%.
virtu - Vilija Smarhon` 0:2

52e minuut.
Inworp. Juhász komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bragança is nu in balbezit. Kutlular tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bragança is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szmatiuk komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Bragança de bal onder controle te krijgen. van de Engel maakt een snoekduik en kopt de bal. Kobyliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Yanikyan met een sublieme pass. van de Engel is nu in balbezit. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Kovalciuk heeft problemen om de bal te vangen. Samuschyk is nu in balbezit. Samuschyk passt de bal in één keer door. van de Engel is nu in balbezit. van de Engel schiet op doel. Kobyliński bokst de bal weg. Loktseu geeft een hoge lob. Juhász is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bryła. Bryła krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kutlular probeert naar een medespeler te passen. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanikyan passt de bal in één keer door. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van de Engel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Vilija Smarhon` 1:2

89e minuut.
Klungelig pakt Juhász de bal. Stronach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bryła. Bryła krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Stronach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stronach wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Redlinger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
virtu - Vilija Smarhon` 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtu 44%, Vilija Smarhon` 56%.
virtu - Vilija Smarhon` 1:3