Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ment AC Львы
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Latysh is nu in balbezit. Rolich verovert de bal door een tackle van achteren. Rolich passt de bal met de wreef. Zaniatovich rent richting de bal. Zaniatovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Yarusevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurlovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kurlovich probeert naar een medespeler te passen. Zaniatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaniatovich schiet op doel. Euliakevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ment - AC Львы 1:0

11e minuut.
Chernikau heeft problemen om de bal te vangen. Chernikau geeft een hoge lob. Halinski probeert de bal aan de voet te houden. Mannik is nu in balbezit. Mannik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ment - AC Львы 1:1

13e minuut.
Halinski geeft de bal voor. Zaniatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Praharenia begaat een overtreding. Zaniatovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Rolich wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ramasheuski kan de bal niet met de borst controleren. Ramasheuski geeft een hoge lob. Karnacevich probeert de bal met de borst te controleren. Mannik is nu in balbezit. Mannik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Latysh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolich verovert de bal door een tackle van achteren. Rolich speelt de bal door. Zaniatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaniatovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurlovich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zakaznikau kopt de bal weg. Rolich rent richting de bal. Rolich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Latysh verovert de bal door een tackle van achteren. Latysh met een sublieme pass. Chernikau probeert naar een medespeler te passen. Zakaznikau is nu in balbezit. Zakaznikau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kurlovich met de inworp. Rolich heeft problemen om de bal te vangen. Pazutka is nu in balbezit. Rolich onderschept slim de pass. Rolich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ment - AC Львы 2:1

37e minuut.
Rolich rent richting de bal. Chernikau is nu in balbezit. Rolich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chernikau wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chernikau kan niet meer verder spelen. Rybak komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Rolich is nu in balbezit. Rolich speelt de bal door. Zaniatovich rent richting de bal. Zaniatovich schiet op doel. Euliakevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ment - AC Львы 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ment 43%, AC Львы 57%.
FC Ment - AC Львы 3:1

74e minuut.
Pazutka probeert naar een medespeler te passen. Vykun rent richting de bal. Vykun probeert naar een medespeler te passen. Mannik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannik draait met de bal, schiet en ... Brizhevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Parhimovich rent richting de bal. Ramasheuski verovert de bal door een tackle van achteren. Ramasheuski passt de bal met de wreef. Mannik is nu in balbezit. Mannik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Paal!

90e minuut.
Vykun is nu in balbezit. Rolich onderschept slim de pass. Rolich passt de bal in één keer door. Zaniatovich is nu in balbezit. Zaniatovich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ment 42%, AC Львы 58%.
FC Ment - AC Львы 3:1