Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Stadion LUKE
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18260
NK BOSNA VISOKO F.C.WEST HAM UNITED
novanova1 Tactiek provjera!!
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 64.9
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Roztwór geeft een hoge lob. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal in één keer door. Daar is Kaldre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaldre draait met de bal, schiet en ... Gerevini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Arujärv met de inworp. Cyrulik met een sublieme pass. Cerveja speelt de bal door. Hindsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hindsberg schiet op doel. Nordmark kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kaldre heeft problemen om de bal te vangen. Brevis is nu in balbezit. Met opzet legt Kaldre zijn tegenspeler op de grond. Kaldre krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Arujärv rent richting de bal. Arujärv probeert naar een medespeler te passen. Gordić probeert naar een medespeler te passen. Exler rent richting de bal. Exler schiet op doel. Nordmark verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Cerveja is nu in balbezit. Cerveja passt de bal in één keer door. Hindsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hindsberg haalt uit met een fantastische trap. Nordmark probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - F.C.WEST HAM UNITED 0:1

36e minuut.
Guerra geeft een hoge lob. Křivánek rent richting de bal. Křivánek passt de bal met de wreef. Kaldre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Křivánek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vlaicu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 45%, F.C.WEST HAM UNITED 55%.
NK BOSNA VISOKO - F.C.WEST HAM UNITED 0:1

49e minuut.
Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić passt de bal zonder na te denken. Arujärv is nu in balbezit. Arujärv geeft een hoge lob. Exler krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldre onderschept slim de pass. Gordić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaldre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaldre neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gerevini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodneland komt het veld opgelopen. Mora komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Bekkema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekkema passt de bal zonder na te denken. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldre onderschept slim de pass. Kaldre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Dawidziuk heeft problemen om de bal te vangen. Kaldre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK BOSNA VISOKO - F.C.WEST HAM UNITED 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 51%, F.C.WEST HAM UNITED 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK BOSNA VISOKO - F.C.WEST HAM UNITED 1:1