Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: BOLEYN GROUND
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31268
F.C.WEST HAM UNITED FK Signal itd
provjera!! Tactiek derbi 2
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 57.3
formidable Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky probeert naar een medespeler te passen. Centkowski rent richting de bal. Centkowski haalt uit met een fantastische trap. Gerevini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - FK Signal itd 0:1

15e minuut.
Cerveja bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveja geeft de bal voor. Ahmut heeft problemen om de bal te vangen. Hindsberg is nu in balbezit. Hindsberg haalt uit met een fantastische trap. Borhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Hindsberg rent richting de bal. Gordić is nu in balbezit. Hindsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hindsberg draait met de bal, schiet en ... Borhardt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hindsberg is nu in balbezit. de Mello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hindsberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hindsberg neemt de penalty, wat een uithaal! Borhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dawidziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Brevis geeft de bal voor. Hindsberg rent richting de bal. Hindsberg haalt uit met een fantastische trap. Borhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.WEST HAM UNITED - FK Signal itd 1:1

30e minuut.
Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrulik speelt de bal door. Arujärv rent richting de bal. Arujärv geeft een lange en hoge pass. Hindsberg springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. de Mello heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - FK Signal itd 2:1

36e minuut.
Franjinha geeft een hoge lob. Arujärv probeert de bal met de borst te controleren. Arujärv geeft een lange en hoge pass. Böő kopt de bal weg. Arujärv geeft de bal voor. Borhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hindsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hindsberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - FK Signal itd 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.WEST HAM UNITED 44%, FK Signal itd 56%.
F.C.WEST HAM UNITED - FK Signal itd 3:1

54e minuut.
Canas is nu in balbezit. Franjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Franjinha passt de bal met de wreef. Centkowski rent richting de bal. Centkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Canas met een sublieme pass. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franjinha. Franjinha krijgt een gele kaart. Zitoumi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gerevini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - FK Signal itd 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.WEST HAM UNITED 46%, FK Signal itd 54%.
F.C.WEST HAM UNITED - FK Signal itd 3:2