Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:18
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: FK Priluk Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FK Priluk NK Jedinstvo Bihać 1919
Normal Tactiek Mourinho
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 24.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Dijan rent richting de bal. Šafarić rent richting de bal. Dijan onderschept slim de pass. Dijan draait met de bal, schiet en ... Samatović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stajić zal de hoekschop nemen. Kolombini heeft problemen om de bal te vangen. Dijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kolombini verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić speelt de bal door. Dijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Stjepanović trapt de bal weg van het doel. Vujačić kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihić de bal. Dijan rent richting de bal. Dijan draait met de bal, schiet en ... Stjepanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - NK Jedinstvo Bihać 1919 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Rajčić de bal. Rajčić probeert naar een medespeler te passen. Dijan is nu in balbezit. Dijan schiet op doel. Kovčić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako probeert naar een medespeler te passen. Mihić probeert naar een medespeler te passen. Dijan is nu in balbezit. Dijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - NK Jedinstvo Bihać 1919 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Priluk 57%, NK Jedinstvo Bihać 1919 43%.
FK Priluk - NK Jedinstvo Bihać 1919 0:2

47e minuut.
Vujačić heeft problemen om de bal te vangen. Đonović verovert de bal door een tackle van achteren. Đonović speelt de bal door. Ćup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bako met de inworp. Šafarić is nu in balbezit. Mihić onderschept slim de pass. Mihić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Đonović is nu in balbezit. Ćup is nu in balbezit. Rajčić onderschept slim de pass. Đonović rent richting de bal. Đonović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jajčanin met een sublieme pass. Rajčić rent richting de bal. Rajčić passt de bal met de wreef. Dijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mikulić speelt de bal door. Biser is nu in balbezit. Ćup onderschept slim de pass. Ćup draait met de bal, schiet en ... Štimac probeert de bal aan de voet te houden. Rahmani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Bako met een snelle inworp. Mihić rent richting de bal. Mihić geeft een lange en hoge pass. Stajić probeert de bal aan de voet te houden. Dijan bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Priluk 52%, NK Jedinstvo Bihać 1919 48%.
FK Priluk - NK Jedinstvo Bihać 1919 0:2