Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: Zizu Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2810
Zizu Dinamo Medvjedi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Didić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepir verovert de bal door een tackle van achteren. Lepir met een sublieme pass. Grdiša bereikt de bal nog maar net als eerste. Grdiša haalt uit met een fantastische trap. Vušljanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Inworp. Lazić met een snelle inworp. Skapur rent richting de bal. Skapur geeft een hoge lob. Lepir springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Grdiša geeft een lange en hoge pass. Skapur bereikt de bal nog maar net als eerste. Skapur passt de bal met de wreef. Lepir bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Terović met een harde bal richting middenveld. Gračanlić speelt de bal door. Morankić bereikt de bal nog maar net als eerste. Morankić draait met de bal, schiet en ... Nurak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Morankić rent richting de bal. Šašo is nu in balbezit. Morankić onderschept slim de pass. Morankić schiet op doel. Nurak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizu - Dinamo Medvjedi 1:0

29e minuut.
Polonec met een sublieme pass. Grdiša is nu in balbezit. Grdiša passt de bal in één keer door. Lepir is nu in balbezit. Lepir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zizu - Dinamo Medvjedi 1:1

38e minuut.
Radeljić rent richting de bal. Katana verovert de bal door een tackle van achteren. Katana speelt de bal door. Sirćo rent richting de bal. Sirćo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Đelilović speelt de bal door. Sučević bereikt de bal nog maar net als eerste. Katana is nu in balbezit. Grdiša is nu in balbezit. Grdiša schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zizu 59%, Dinamo Medvjedi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zizu - Dinamo Medvjedi 1:1

50e minuut.
Gračanlić is nu in balbezit. Gračanlić passt de bal in één keer door. Radeljić is nu in balbezit. Morankić verovert de bal door een tackle van achteren. Morankić schiet op doel. Nurak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Vukobrat speelt de bal door. Sirćo is nu in balbezit. Met opzet legt Vlahek zijn tegenspeler op de grond. Sirćo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Albijanić probeert de bal aan de voet te houden. Lepir is nu in balbezit. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grdiša onderschept slim de pass. Grdiša draait met de bal, schiet en ... Vušljanin bokst de bal weg.

68e minuut.
Skapur geeft een lange en hoge pass. Albijanić is nu in balbezit. Lepir verovert de bal door een tackle van achteren. Lepir schiet op doel. Vušljanin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zizu - Dinamo Medvjedi 1:2

75e minuut.
Skapur rent richting de bal. Skapur geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vlahek de bal. Lepir is nu in balbezit. Lepir draait met de bal, schiet en ... Vušljanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zizu 46%, Dinamo Medvjedi 54%.
Zizu - Dinamo Medvjedi 1:2