Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.06
  • Stadion: dERBENT Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
dERBENT Stanic
532 Tactiek jol
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 39.1
adequate Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Břežný geeft een lange en hoge pass. Samakidis kopt de bal weg. Fric probeert de bal aan de voet te houden. Duyar rent richting de bal. Duyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ćeranić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeranić passt de bal met de wreef. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan rent richting de bal. Taušan schiet op doel. Drašković bokst de bal weg. Klungelig pakt Dąbal de bal. Taušan is nu in balbezit. Taušan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Beenhakker rent richting de bal. Duyar onderschept slim de pass. Duyar speelt de bal door. Klungelig pakt Ramírez de bal. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Duyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Duyar met een sublieme pass. Samakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Samakidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Vigón passt de bal in één keer door. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Břežný de bal onder controle te krijgen. Drašković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dERBENT - Stanic 0:1

24e minuut.
Narančić passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Foresto de bal onder controle te krijgen. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dERBENT - Stanic 0:2

29e minuut.
Prokopp probeert naar een medespeler te passen. Duyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Duyar passt de bal in één keer door. Samakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Samakidis haalt uit met een fantastische trap. Buczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Vigón met een sublieme pass. Ćeranić is nu in balbezit. Ćeranić met een sublieme pass. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Marecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marecki passt de bal zonder na te denken. Břežný bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan verovert de bal door een tackle van achteren. Taušan draait met de bal, schiet en ... Drašković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ćeranić de bal. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan schiet op doel. Drašković bokst de bal weg. Daar is Agricola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agricola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dERBENT - Stanic 0:3

42e minuut.
Fric kopt de bal weg. Marecki heeft problemen om de bal te vangen. Duyar is nu in balbezit. Duyar draait met de bal, schiet en ... Beenhakker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dERBENT - Stanic 1:3

44e minuut.
Ćeranić onderschept slim de pass. Ćeranić probeert naar een medespeler te passen. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel. Břežný onderschept slim de pass. Paal! Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dERBENT - Stanic 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dERBENT 62%, Stanic 38%.
dERBENT - Stanic 1:4

47e minuut.
Ćeranić verovert de bal door een tackle van achteren. Vigón is nu in balbezit. Vigón speelt de bal door. Taušan rent richting de bal. Taušan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Foresto met een sublieme pass. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Samakidis heeft problemen om de bal te vangen. Samakidis haalt uit met een fantastische trap. Buczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Madrigal kopt de bal weg. Duyar rent richting de bal. Duyar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ramírez de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigón verovert de bal door een tackle van achteren. Vigón geeft de bal voor. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Agricola is nu in balbezit. Břežný begaat een overtreding. Agricola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agricola wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
dERBENT - Stanic 1:5

70e minuut.
Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeranić rent richting de bal. Ćeranić draait met de bal, schiet en ... Drašković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dERBENT - Stanic 1:6

74e minuut.
Prokopp onderschept slim de pass. Prokopp probeert naar een medespeler te passen. Duyar speelt de bal door. Samakidis rent richting de bal. Samakidis haalt uit met een fantastische trap. Buczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Safić komt het veld opgelopen. Ventura komt het veld opgelopen. Demirtaş komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Marecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Foresto onderschept slim de pass. Foresto met een sublieme pass. Agricola is nu in balbezit. Agricola draait met de bal, schiet en ... Drašković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Delépine probeert naar een medespeler te passen. Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş passt de bal met de wreef. Taušan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taušan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dERBENT - Stanic 1:7

87e minuut.
Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agricola met een sublieme pass. Tomazzi rent richting de bal. Tomazzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buczyński de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Delépine is nu in balbezit. Delépine speelt de bal door. Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samakidis onderschept slim de pass. Samakidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fric probeert de bal aan de voet te houden. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel. Buczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dERBENT 50%, Stanic 50%.
dERBENT - Stanic 1:7