Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
НКВД Бульбяныя Пераможцы
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Maliarou met een snelle inworp. Daar is Rasolau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasolau geeft de bal voor. Ipatovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipatovich schiet op doel. Salashenka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Zaretski rent richting de bal. Khryscicz is nu in balbezit. Makushonak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makushonak krijgt een gele kaart. Khryscicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Khryscicz kan niet meer verder spelen. Reznikau komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Zolau probeert naar een medespeler te passen. Halyakevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Reznikau speelt de bal door. Zaretski rent richting de bal. Zaretski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: НКВД 60%, Бульбяныя Пераможцы 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
НКВД - Бульбяныя Пераможцы 0:0

56e minuut.
Levashkevich is nu in balbezit. Mannik verovert de bal door een tackle van achteren. Mannik geeft de bal voor. Haiduhovich is nu in balbezit. Haiduhovich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Reznikau bereikt de bal nog maar net als eerste. Makushonak onderschept slim de pass. Makushonak geeft een lange en hoge pass. Levashkevich is nu in balbezit. Levashkevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: НКВД 44%, Бульбяныя Пераможцы 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
НКВД - Бульбяныя Пераможцы 0:0