Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гордыя Расліны Важкія Дрэвы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


17e minuut.
Negadovich onderschept slim de pass. Slesarevich rent richting de bal. Negadovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negadovich krijgt een gele kaart. Slesarevich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kachanovich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Labaszenia heeft problemen om de bal te vangen. Kohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гордыя Расліны - Важкія Дрэвы 1:0

19e minuut.
Andronau verovert de bal door een tackle van achteren. Slesarevich is nu in balbezit. Andronau onderschept slim de pass. Andronau draait met de bal, schiet en ... Tsahanski verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lapuschyk zal de hoekschop nemen. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Гордыя Расліны - Важкія Дрэвы 1:1

31e minuut.
Kachanovich speelt de bal door. Pliaszkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich maakt een afschuwelijke overtreding. Pir`janovich krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sadkovich trapt de bal weg van het doel. Negadovich rent richting de bal. Negadovich passt de bal met de wreef. Takushevich is nu in balbezit. Takushevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гордыя Расліны - Важкія Дрэвы 1:2

42e minuut.
Klungelig pakt Znachanka de bal. Takushevich verovert de bal door een tackle van achteren. Znachanka onderschept slim de pass. Andronau onderschept slim de pass. Andronau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Гордыя Расліны - Важкія Дрэвы 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гордыя Расліны 46%, Важкія Дрэвы 54%.
Гордыя Расліны - Важкія Дрэвы 1:3

66e minuut.
Slesarevich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negadovich met de inworp. Daar is Andronau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Packo trapt de bal weg van het doel. Hardzevich kopt de bal weg. Daar is Habrus�, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronau bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Habrus� is nu in balbezit. Hardzevich onderschept slim de pass. Hardzevich probeert naar een medespeler te passen. Takushevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Takushevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pliaszkou verovert de bal door een tackle van achteren. Pliaszkou probeert naar een medespeler te passen. Kohan is nu in balbezit. Kohan haalt uit met een fantastische trap. Sadkovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Slesarevich passt de bal met de wreef. Pliaszkou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pir`janovich. Pliaszkou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pliaszkou kan niet meer verder spelen. Barsukou komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Chapski is nu in balbezit. Pir`janovich verovert de bal door een tackle van achteren. Pir`janovich met een sublieme pass. Kohan rent richting de bal. Kohan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Znachanka geeft de bal voor. Pir`janovich geeft de bal voor. Znachanka is nu in balbezit. Takushevich verovert de bal door een tackle van achteren. Takushevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гордыя Расліны 47%, Важкія Дрэвы 53%.
Гордыя Расліны - Важкія Дрэвы 1:3