Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Дынама Птушкі Гарачыя Алені
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Lishonak geeft een lange en hoge pass. Nikulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Akula verovert de bal door een tackle van achteren. Akula haalt uit met een fantastische trap. Kozik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Lushkevich rent richting de bal. Lushkevich geeft een hoge lob. Inworp. Dubko met een snelle inworp. Mushtchynski probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nikulich trapt de bal weg van het doel. Rubinau kopt de bal weg. Akula rent richting de bal. Akula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Дынама Птушкі - Гарачыя Алені 0:1

27e minuut.
Lisavets rent richting de bal. Kaliada rent richting de bal. Smahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliada verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Дынама Птушкі - Гарачыя Алені 1:1

29e minuut.
Liatecki heeft problemen om de bal te vangen. Bialkevicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliada rent richting de bal. Liatecki rent richting de bal. Liatecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Smahin passt de bal met de wreef. Dubko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lushkevich. Lushkevich krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lipen` rent richting de bal. Mushtchynski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalevich rent richting de bal. Mushtchynski is nu in balbezit. Mushtchynski haalt uit met een fantastische trap. Miluszankau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дынама Птушкі 60%, Гарачыя Алені 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Дынама Птушкі - Гарачыя Алені 1:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubko met de inworp. Kalevich rent richting de bal. Mushtchynski onderschept slim de pass. Mushtchynski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Дынама Птушкі - Гарачыя Алені 1:2

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hutoreva trapt de bal weg van het doel. Lipen` kopt de bal weg. Liatecki is nu in balbezit. Liatecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Дынама Птушкі - Гарачыя Алені 2:2

74e minuut.
Dubko geeft een hoge lob. Lipen` bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipen` speelt de bal door. Dubko is nu in balbezit. Dubko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dudka is nu in balbezit. Dudka passt de bal zonder na te denken. Akula is nu in balbezit. Akula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Дынама Птушкі - Гарачыя Алені 2:3

84e minuut.
Nikulich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lisavets de bal. Sauchanka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sauchanka krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Akula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipen` bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipen` met een sublieme pass. Kaliada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дынама Птушкі 44%, Гарачыя Алені 56%.
Дынама Птушкі - Гарачыя Алені 2:3