Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гарачыя Алені Лёгкія Гусі
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baklanau trapt de bal weg van het doel. Kushnir kopt de bal weg. Akula rent richting de bal. Akula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Лёгкія Гусі 1:0

36e minuut.
Daar is Mushtchynski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stsyapanau rent richting de bal. Mushtchynski onderschept slim de pass. Akula bereikt de bal nog maar net als eerste. Akula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Лёгкія Гусі 2:0

39e minuut.
Prakopszyk speelt de bal door. Vykun rent richting de bal. Kushnir is nu in balbezit. Kushnir schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bialkevicz de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Khramczankou de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Лёгкія Гусі 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Алені 45%, Лёгкія Гусі 55%.
Гарачыя Алені - Лёгкія Гусі 2:1

59e minuut.
Kushnir is nu in balbezit. Bialkevicz onderschept slim de pass. Vykun begaat een overtreding. Vykun krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kushnir verovert de bal door een tackle van achteren. Kushnir schiet op doel. Daar is Khramczankou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vykun rent richting de bal. Vykun haalt uit met een fantastische trap. Hutoreva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Charniak geeft de bal voor. Vykun rent richting de bal. Khramczankou bereikt de bal nog maar net als eerste. Vykun verovert de bal door een tackle van achteren. Vykun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kushnir is nu in balbezit. Vykun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushnir rent richting de bal. Vykun rent richting de bal. Vykun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Гарачыя Алені - Лёгкія Гусі 2:2

80e minuut.
Rubinau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinau speelt de bal door. Lishonak speelt de bal door. Akula is nu in balbezit. Akula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kushnir rent richting de bal. Vykun is nu in balbezit. Kushnir rent richting de bal. Kushnir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Лёгкія Гусі 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Алені 42%, Лёгкія Гусі 58%.
Гарачыя Алені - Лёгкія Гусі 2:3