Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.M. BORSA Fc Dacia Oradea
Special mumu :D Tactiek 541
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 37.4
outstanding Schieten solid
good Passen average
weak Verdedigen average


4e minuut.
Butter verovert de bal door een tackle van achteren. Butter geeft een lange en hoge pass. Nordmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmann haalt uit met een fantastische trap. Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pruteanu onderschept slim de pass. Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Poulain rent richting de bal. Poulain schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sakho is nu in balbezit. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 1:0

11e minuut.
Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen geeft een lange en hoge pass. Sakho rent richting de bal. Sakho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Butter de bal onder controle te krijgen. Hwan-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butter verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fokas probeert naar een medespeler te passen. Clausen speelt de bal door. Poulain is nu in balbezit. Sakho is nu in balbezit. Sakho haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jurčević de bal. Sakho rent richting de bal. Sakho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Balsam is nu in balbezit. Balsam probeert naar een medespeler te passen. Fokas probeert naar een medespeler te passen. Sakho rent richting de bal. Sakho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zygert probeert de bal aan de voet te houden. Fokas met een sublieme pass. Poulain probeert naar een medespeler te passen. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Sakho rent richting de bal. Jurčević onderschept slim de pass. Met opzet legt Poulain zijn tegenspeler op de grond. Poulain krijgt een gele kaart. Jurčević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jurčević kan niet meer verder spelen. Brezeanu komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Zygert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dumitraşcu de bal. Aston is nu in balbezit. Aston draait met de bal, schiet en ... Pruteanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. BORSA 41%, Fc Dacia Oradea 59%.
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 1:0

48e minuut.
Zygert probeert de bal aan de voet te houden. Fokas met een sublieme pass. Poulain is nu in balbezit. Poulain draait met de bal, schiet en ... Hwan-Yong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 2:0

49e minuut.
Fokas speelt de bal door. Ceglia heeft problemen om de bal te vangen. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 2:1

51e minuut.
Zygert onderschept slim de pass. Zygert speelt de bal door. Aston is nu in balbezit. Aston schiet op doel. Belea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 2:2

53e minuut.
Clausen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clausen geeft een lange en hoge pass. Daar is Brezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Boldewijn rent richting de bal. Zygert verovert de bal door een tackle van achteren. Zygert passt de bal zonder na te denken. Nordmann heeft problemen om de bal te vangen. Nordmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kochowski controleert de bal met de borst. Nordmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski is nu in balbezit. Kochowski geeft de bal voor. Sakho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 3:2

72e minuut.
Zátrok passt de bal in één keer door. Zygert heeft problemen om de bal te vangen. Zygert geeft een lange en hoge pass. Aston maakt een snoekduik en kopt de bal. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 3:3

75e minuut.
Fokas is nu in balbezit. Fokas speelt de bal door. Clausen rent richting de bal. Clausen geeft de bal voor. Poulain krijgt zijn hoofd ertegen. Hwan-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sakho rent richting de bal. Sakho haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Balsam is nu in balbezit. Bullo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balsam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pruteanu met een snel genomen vrije trap. Sakho kopt de bal weg. Poulain is nu in balbezit. Poulain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 4:3

83e minuut.
Balsam rent richting de bal. Bullo is nu in balbezit. Bullo geeft de bal voor. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston haalt uit met een fantastische trap. Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aston is nu in balbezit. Aston draait met de bal, schiet en ... Belea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 4:4

86e minuut.
Nordmann rent richting de bal. Balsam verovert de bal door een tackle van achteren. Balsam met een sublieme pass. Sakho is nu in balbezit. Sakho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain schiet op doel. Hwan-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Zátrok geeft een hoge lob. Fokas kopt de bal weg. Aston is nu in balbezit. Aston draait met de bal, schiet en ... Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 4:5

89e minuut.
Zygert raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cioban komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Poulain probeert naar een medespeler te passen. Clausen rent richting de bal. Clausen passt de bal in één keer door. Sakho is nu in balbezit. Sakho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. BORSA 35%, Fc Dacia Oradea 65%.
F.C.M. BORSA - Fc Dacia Oradea 4:5