Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.001
  • Stadion: STIINTA Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
STIINTA Duelistii
Normal Tactiek 3 ATT
48% Balbezit 52%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.8 gemiddelde waardering 41.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel probeert naar een medespeler te passen. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki passt de bal met de wreef. Hozoc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alkatiri rent richting de bal. Alkatiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA - Duelistii 0:1

5e minuut.
Konopecki rent richting de bal. Sibiescu met een sublieme pass. Andronic controleert de bal met de borst. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Precel kopt de bal weg. Canton geeft een hoge lob. Urs controleert de bal met de borst. Alkatiri is nu in balbezit. Alkatiri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dobeş rent richting de bal. Mendicino is nu in balbezit. Mendicino passt de bal in één keer door. Alkatiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkatiri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel onderschept slim de pass. Precel geeft een hoge lob. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki speelt de bal door. Alkatiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkatiri schiet op doel. Hozoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Precel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canton rent richting de bal. Canton passt de bal met de wreef. Alkatiri rent richting de bal. Alkatiri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Canton kopt de bal weg. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea begaat een overtreding. Păltânea krijgt een gele kaart. Konopecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canton wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sibiescu geeft een hoge lob. Chiriţă kopt de bal weg. Jipa is nu in balbezit. Alkatiri verovert de bal door een tackle van achteren. Alkatiri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canton onderschept slim de pass. Canton speelt de bal door. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. Konopecki met een sublieme pass. Alkatiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkatiri schiet op doel. Hozoc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA - Duelistii 0:2

31e minuut.
Canton met een snelle inworp. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă geeft een hoge lob. Alkatiri probeert de bal met de borst te controleren. Alkatiri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA - Duelistii 0:3

35e minuut.
Canton onderschept slim de pass. Canton geeft een hoge lob. Belu kopt de bal weg. Alkatiri is nu in balbezit. Alkatiri schiet op doel. Hozoc bokst de bal weg.

36e minuut.
Stănăşel is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Precel met de inworp. Canton bereikt de bal nog maar net als eerste. Canton geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriţă speelt de bal door. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STIINTA 88%, Duelistii 12%.
STIINTA - Duelistii 0:3

46e minuut.
Espinosa komt het veld opgelopen. Tătărescu komt het veld opgelopen. Ivansuc komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ştrudel heeft problemen om de bal te vangen. Mendicino onderschept slim de pass. Mendicino passt de bal zonder na te denken. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stănăşel probeert naar een medespeler te passen. Mendicino speelt de bal door. Belu met een sublieme pass. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc draait met de bal, schiet en ... Hozoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Saés onderschept slim de pass. Saés geeft de bal voor. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Espinosa geeft de bal voor. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA - Duelistii 0:4

75e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Diculescu de bal. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Canton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendicino is nu in balbezit. Mendicino geeft een lange en hoge pass. Ivansuc heeft problemen om de bal te vangen. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STIINTA 88%, Duelistii 12%.
STIINTA - Duelistii 0:4