Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: FC Lazu Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2701
FC Lazu Fc Mehadia
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu passt de bal met de wreef. Butcaru rent richting de bal. Nistorescu onderschept slim de pass. Nistorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lazu - Fc Mehadia 0:1

12e minuut.
Jerpelea verovert de bal door een tackle van achteren. Jerpelea passt de bal met de wreef. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Belcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ţugulea met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiridon met de inworp. Jerpelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerpelea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Jerpelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerpelea passt de bal in één keer door. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ţânţar geeft een hoge lob. Inworp. Barcău met een snelle inworp. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Doncu geeft een lange en hoge pass. Jerpelea heeft problemen om de bal te vangen. Jerpelea geeft een hoge lob. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Belcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lazu 60%, Fc Mehadia 40%.
FC Lazu - Fc Mehadia 0:1

48e minuut.
Avrigeanu geeft de bal voor. Drăgoescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avrigeanu met een sublieme pass. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Butcaru is nu in balbezit. Butcaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Becleanu de bal. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea rent richting de bal. Lungu is nu in balbezit. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Toader is nu in balbezit. Toader passt de bal zonder na te denken. Avrigeanu speelt de bal door. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lazu - Fc Mehadia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lazu 73%, Fc Mehadia 27%.
FC Lazu - Fc Mehadia 0:2