Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suited Connectors Smashers
20 20 Tactiek Bursucel o ia pe
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
28 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten excellent
average Passen average
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Eikås rent richting de bal. Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikås rent richting de bal. Eikås schiet op doel. Grozavu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:1

11e minuut.
Pokrovac kopt de bal weg. Azadvətən heeft problemen om de bal te vangen. Lombrea is nu in balbezit. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən draait met de bal, schiet en ... Grozavu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stuparević geeft de bal voor. Grozavu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stuparević de bal onder controle te krijgen. Eikås springt en kopt de bal. Grozavu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:2

21e minuut.
Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikås bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac geeft een lange en hoge pass. Stuparević krijgt zijn hoofd ertegen. Grozavu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:3

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuparević met de inworp. Lombrea rent richting de bal. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stuparević speelt de bal door. Azadvətən rent richting de bal. Pokrovac speelt de bal door. Klungelig pakt Eikås de bal. Eikås schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Eikås is nu in balbezit. Parască probeert naar een medespeler te passen. Pokrovac speelt de bal door. Azadvətən rent richting de bal. Azadvətən draait met de bal, schiet en ... Grozavu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pokrovac rent richting de bal. Pokrovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:4

29e minuut.
Costescu passt de bal zonder na te denken. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadvətən onderschept slim de pass. Azadvətən draait met de bal, schiet en ... Grozavu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:5

36e minuut.
Inworp. Cercel komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Nănescu is nu in balbezit. Eikås verovert de bal door een tackle van achteren. Eikås met een sublieme pass. Pokrovac rent richting de bal. Pokrovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suited Connectors 69%, Smashers 31%.
Suited Connectors - Smashers 0:6

46e minuut.
Pokrovac passt de bal met de wreef. Azadvətən is nu in balbezit. Cercel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cercel krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Lombrea kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hagi stond buitenspel. Fernández Rebollo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:7

50e minuut.
Parască is nu in balbezit. Parască probeert naar een medespeler te passen. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac onderschept slim de pass. Pokrovac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:8

55e minuut.
Grozavu trapt de bal weg. Parască kopt de bal weg. Pokrovac probeert de bal aan de voet te houden. Eikås is nu in balbezit. Eikås passt de bal met de wreef. Grozavu bokst de bal weg.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eikås met de inworp. Pokrovac rent richting de bal. Pokrovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:9

57e minuut.
Beteringhe onderschept slim de pass. Beteringhe geeft de bal voor. Pokrovac kopt de bal weg. Azadvətən rent richting de bal. Azadvətən schiet op doel. Grozavu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Stuparević geeft de bal voor. Eikås bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikås passt de bal in één keer door. Daar is Pokrovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokrovac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Rzeczycki geeft een lange en hoge pass. Udreanu rent richting de bal. Pokrovac verovert de bal door een tackle van achteren. Pokrovac schiet op doel. Grozavu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:10

65e minuut.
Inworp. Ciuchină komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lombrea neemt vlug de vrije trap. Vişoianu rent richting de bal. Vişoianu passt de bal in één keer door. Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Eikås kopt de bal weg. Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac geeft de bal voor. Stuparević is nu in balbezit. Stuparević geeft een lange en hoge pass. Ciuchină kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:11

70e minuut.
Fernández Rebollo geeft een lange en hoge pass. Parască kopt de bal weg. Udreanu heeft problemen om de bal te vangen. Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrovac schiet op doel. Ciuchină bokst de bal weg.

72e minuut.
Eikås rent richting de bal. Eikås geeft een hoge lob. Azadvətən rent richting de bal. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:12

77e minuut.
Lazăr is nu in balbezit. Fernández Rebollo onderschept slim de pass. Fernández Rebollo geeft een hoge lob. Pokrovac maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciuchină werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:13

83e minuut.
Beteringhe is nu in balbezit. Lazăr onderschept slim de pass. Lazăr passt de bal met de wreef. Eikås is nu in balbezit. Eikås haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Stuparević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuparević speelt de bal door. Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suited Connectors - Smashers 0:14

89e minuut.
Pokrovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikås is nu in balbezit. Eikås draait met de bal, schiet en ... Pokrovac probeert de bal aan de voet te houden. Ciuchină werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suited Connectors 75%, Smashers 25%.
Suited Connectors - Smashers 0:14