Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau Fotbal Club Iasi
442 Tactiek Eu
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 35.6
outstanding Schieten average
good Passen average
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Dobrin met een sublieme pass. Klungelig pakt Maracanã de bal. Maracanã speelt de bal door. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 1:0

5e minuut.
Maracanã rent richting de bal. Maracanã passt de bal met de wreef. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu schiet op doel. Dragomirescu probeert de bal aan de voet te houden. Aiftincăi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu schiet op doel. Aiftincăi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 2:0

7e minuut.
Batinica bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada onderschept slim de pass. Parada passt de bal met de wreef. Maracanã is nu in balbezit. Maracanã draait met de bal, schiet en ... Aiftincăi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Micu kopt de bal weg. Klungelig pakt Aşıkoğlu de bal. Aşıkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 3:0

12e minuut.
Parada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobik geeft een lange en hoge pass. Tywralski is nu in balbezit. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bucur is nu in balbezit. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã passt de bal zonder na te denken. Micu rent richting de bal. Micu draait met de bal, schiet en ... Aiftincăi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bucur rent richting de bal. Micu verovert de bal door een tackle van achteren. Micu met een sublieme pass. Aşıkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ponte is nu in balbezit. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aşıkoğlu de bal. Aşıkoğlu schiet op doel. Aiftincăi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Bucur passt de bal zonder na te denken. Bobik is nu in balbezit. Bobik geeft een lange en hoge pass. Maracanã probeert de bal met de borst te controleren. Maracanã schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tywralski trapt de bal weg van het doel. Costes kopt de bal weg. Klungelig pakt Maracanã de bal. Maracanã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 4:0

34e minuut.
Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu probeert naar een medespeler te passen. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 5:0

36e minuut.
Aşıkoğlu passt de bal zonder na te denken. Maracanã heeft problemen om de bal te vangen. Maracanã passt de bal in één keer door. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu schiet op doel. Aiftincăi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Deane geeft de bal voor. Aşıkoğlu controleert de bal met de borst. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 30%, Fotbal Club Iasi 70%.
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 5:0

48e minuut.
Daar is Aşıkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aşıkoğlu met een sublieme pass. Maracanã rent richting de bal. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Deane passt de bal zonder na te denken. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã geeft de bal voor. Klungelig pakt Aşıkoğlu de bal. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Deane kopt de bal weg. Maracanã probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hermosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vârtejaru komt het veld opgelopen. Fajardo komt het veld opgelopen. Aiftincăi trapt de bal weg van het doel. Costes kopt de bal weg. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Bucur de bal. Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu passt de bal met de wreef. Aşıkoğlu is nu in balbezit. Aşıkoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Aşıkoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurzak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zamparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Canpolat verovert de bal door een tackle van achteren. Canpolat geeft de bal voor. Kurzak rent richting de bal. Kurzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dobrin onderschept slim de pass. Dobrin passt de bal zonder na te denken. Martin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurzak de bal. Kurzak haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Deane speelt de bal door. Klungelig pakt Maracanã de bal. Maracanã passt de bal in één keer door. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maracanã is nu in balbezit. Maracanã geeft een lange en hoge pass. Kurzak is nu in balbezit. Kurzak haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 6:0

89e minuut.
Preoteasa komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Zamparini heeft problemen om de bal te vangen. Maracanã verovert de bal door een tackle van achteren. Maracanã passt de bal in één keer door. Kurzak rent richting de bal. Kurzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 25%, Fotbal Club Iasi 75%.
Chelsea Bacau - Fotbal Club Iasi 6:0