Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER falticeni FC JULIANO
men Tactiek Sweep
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 21.9
outstanding Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Klungelig pakt Măceşanu de bal. Lovin rent richting de bal. Belea onderschept slim de pass. Belea haalt uit met een fantastische trap. Komlosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 1:0

7e minuut.
Daar is Lamka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamka speelt de bal door. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea haalt uit met een fantastische trap. Komlosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Turcu de bal. Kłopot verovert de bal door een tackle van achteren. Kłopot passt de bal met de wreef. Belea rent richting de bal. Belea schiet op doel. Komlosi bokst de bal weg.

14e minuut.
Vohryzek passt de bal met de wreef. Bertarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarelli passt de bal met de wreef. Belea rent richting de bal. Belea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 3:0

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Komlosi met een harde bal richting middenveld. Lamka kopt de bal weg. Belea rent richting de bal. Belea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vohryzek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherase is nu in balbezit. Anghel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anghel krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gherase zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vohryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohryzek passt de bal zonder na te denken. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 4:0

26e minuut.
Buleatã draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marcu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lamka zal de hoekschop nemen. Vohryzek maakt een snoekduik en kopt de bal. Komlosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buleatã maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Belea is nu in balbezit. Belea met een sublieme pass. Marcu verovert de bal door een tackle van achteren. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Komlosi speelt de bal door. Vohryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohryzek speelt de bal door. Belea is nu in balbezit. Belea schiet op doel. Komlosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 5:0

40e minuut.
Vohryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohryzek met een sublieme pass. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea haalt uit met een fantastische trap. Komlosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 6:0

45e minuut.
Lamka speelt de bal door. Daar is Buleatã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buleatã speelt de bal door. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 22%, FC JULIANO 78%.
INTER falticeni - FC JULIANO 6:0

48e minuut.
Ilca geeft de bal voor. Inworp. Vohryzek met een snelle inworp. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 7:0

54e minuut.
Kłopot kopt de bal weg. Gherase rent richting de bal. Vohryzek probeert naar een medespeler te passen. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 8:0

63e minuut.
Bertarelli probeert naar een medespeler te passen. Buleatã is nu in balbezit. Daar is Gherase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherase schiet op doel. Komlosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 9:0

65e minuut.
Marcu geeft de bal voor. Daar is Vohryzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohryzek onderschept slim de pass. Vohryzek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Dinu heeft problemen om de bal te vangen. Dinu met een sublieme pass. Lamka speelt de bal door. Belea rent richting de bal. Belea draait met de bal, schiet en ... Komlosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Lovin is nu in balbezit. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea geeft een hoge lob. Gherase rent richting de bal. Gherase draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 10:0

71e minuut.
Vohryzek met een sublieme pass. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu rent richting de bal. Belea onderschept slim de pass. Belea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lamka geeft de bal voor. Buleatã heeft problemen om de bal te vangen. Marcu rent richting de bal. Belea onderschept slim de pass. Belea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Onofraş rent richting de bal. Vohryzek verovert de bal door een tackle van achteren. Vohryzek met een sublieme pass. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Belea heeft problemen om de bal te vangen. Marcu rent richting de bal. Belea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belea krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Lamka kopt de bal weg. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea passt de bal zonder na te denken. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - FC JULIANO 11:0

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Komlosi niet meer kan verder spelen. Caraiman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 17%, FC JULIANO 83%.
INTER falticeni - FC JULIANO 11:0