Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: DAS FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2917
DAS FC Tester 23
Normal Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gridean rent richting de bal. Cioculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cioculescu schiet op doel. Ioanid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAS FC - Tester 23 0:1

8e minuut.
Chişcanu kopt de bal weg. Ghica rent richting de bal. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel rent richting de bal. Gherghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DAS FC - Tester 23 1:1

11e minuut.
Negrilă rent richting de bal. Cioculescu onderschept slim de pass. Cioculescu met een sublieme pass. Troncea is nu in balbezit. Troncea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DAS FC - Tester 23 1:2

17e minuut.
Milin onderschept slim de pass. Milin geeft de bal voor. Daar is Mavrocordat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troncea is nu in balbezit. Troncea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mavrocordat geeft de bal voor. Inworp. Paul met de inworp. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
DAS FC - Tester 23 1:3

32e minuut.
Gridean passt de bal zonder na te denken. Paul rent richting de bal. Met opzet legt Panaite zijn tegenspeler op de grond. Panaite krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAS FC 71%, Tester 23 29%.
DAS FC - Tester 23 1:3

80e minuut.
Novac rent richting de bal. Novac speelt de bal door. Daar is Gherghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oltean de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Stratulat rent richting de bal. Stratulat geeft een lange en hoge pass. Cucu probeert naar een medespeler te passen. Gherghel rent richting de bal. Gherghel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAS FC 45%, Tester 23 55%.
DAS FC - Tester 23 1:3