Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Stoenești FC Assamstadt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Buscan de bal. Chişcanu speelt de bal door. Amnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim verovert de bal door een tackle van achteren. Achim draait met de bal, schiet en ... Vicol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Stoenești - FC Assamstadt 1:0

11e minuut.
Ogăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Ogăraru schiet op doel. Capota rent richting de bal. Capota draait met de bal, schiet en ... Valerie probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi passt de bal zonder na te denken. Bustei heeft problemen om de bal te vangen. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Stoenești - FC Assamstadt 2:0

29e minuut.
Siladi passt de bal in één keer door. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa met een sublieme pass. Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Petcu geeft de bal voor. Ogăraru is nu in balbezit. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan schiet op doel. Valerie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Stoenești - FC Assamstadt 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Stoenești 60%, FC Assamstadt 40%.
Viitorul Stoenești - FC Assamstadt 2:1

83e minuut.
Doeltrap. Vicol trapt de bal weg. Klungelig pakt Petcu de bal. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Petcu geeft de bal voor. Mureşeanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Neguţescu de bal. Buscan is nu in balbezit. Buscan draait met de bal, schiet en ... Valerie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Stoenești 49%, FC Assamstadt 51%.
Viitorul Stoenești - FC Assamstadt 2:1