Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Farul Constanta FC BANU
so pei Tactiek incercare
33% Balbezit 67%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Gouin rent richting de bal. Gouin geeft een hoge lob. Daar is Gruia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:1

5e minuut.
Pijawka passt de bal in één keer door. Pazos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rochowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Cinpoeru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:2

9e minuut.
Ştrudel kopt de bal weg. Porfyris is nu in balbezit. Porfyris passt de bal met de wreef. Grobon rent richting de bal. Grobon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cinpoeru niet meer kan verder spelen.

12e minuut.
Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk passt de bal zonder na te denken. Gruia heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Turbatu met een harde bal richting middenveld. Gouin kopt de bal weg. Pijawka rent richting de bal. Pijawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:3

18e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porfyris onderschept slim de pass. Porfyris met een sublieme pass. Pazos rent richting de bal. Pazos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:4

19e minuut.
Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski passt de bal met de wreef. Gouin rent richting de bal. Gouin geeft een hoge lob. Pazos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:5

22e minuut.
Grobon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobon passt de bal in één keer door. Pazos probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:6

23e minuut.
Rochowiak geeft de bal voor. Gouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouin passt de bal in één keer door. Pijawka rent richting de bal. Pijawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:7

26e minuut.
Gouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouin geeft de bal voor. Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Căpraru haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Yandımoğlu met een harde bal richting middenveld. Gouin heeft problemen om de bal te vangen. Gouin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:8

28e minuut.
Alexandru met een sublieme pass. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:9

30e minuut.
Grobon kopt de bal weg. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos met een sublieme pass. Pijawka rent richting de bal. Pijawka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gouin met een snelle inworp. Pijawka is nu in balbezit. Ştrudel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pijawka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pazos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:10

37e minuut.
Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski geeft een hoge lob. Pijawka kopt de bal weg. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:11

37e minuut.
Klungelig pakt Alexandru de bal. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Leca kan de bal niet met de borst controleren. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:12

43e minuut.
Bednarczyk speelt de bal door. Gouin rent richting de bal. Gouin probeert naar een medespeler te passen. Pijawka rent richting de bal. Pijawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:13

44e minuut.
Căpraru met een sublieme pass. Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:14

44e minuut.
Daar is Alexandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leca is nu in balbezit. Leca probeert naar een medespeler te passen. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Farul Constanta 78%, FC BANU 22%.
FC Farul Constanta - FC BANU 0:14

48e minuut.
Klungelig pakt Gouin de bal. Gouin passt de bal in één keer door. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka haalt uit met een fantastische trap. Gruia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:15

53e minuut.
Gouin speelt de bal door. Grobon rent richting de bal. Grobon geeft een hoge lob. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jelonkowski onderschept slim de pass. Jelonkowski speelt de bal door. Daar is Gouin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gouin geeft een hoge lob. Rochowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:16

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yandımoğlu trapt de bal weg van het doel. Gouin kopt de bal weg. Pijawka rent richting de bal. Pijawka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Baltă met een harde bal richting middenveld. Pazos kopt de bal weg. Gouin rent richting de bal. Gouin geeft de bal voor. Rochowiak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Leca verovert de bal door een tackle van achteren. Leca speelt de bal door. Ştrudel rent richting de bal. Pijawka verovert de bal door een tackle van achteren. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:17

71e minuut.
Rochowiak rent richting de bal. Gruia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rochowiak de bal. Grobon rent richting de bal. Grobon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Turbatu met de inworp. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca passt de bal zonder na te denken. Pijawka controleert de bal met de borst. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mitran rent richting de bal. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk passt de bal zonder na te denken. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:18

79e minuut.
Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grobon rent richting de bal. Grobon geeft een lange en hoge pass. Gouin is nu in balbezit. Gouin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:19

81e minuut.
Daar is Pazos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazos passt de bal met de wreef. Grobon speelt de bal door. Pijawka rent richting de bal. Pijawka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:20

82e minuut.
Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski geeft een hoge lob. Rochowiak kopt de bal weg. Pijawka rent richting de bal. Pijawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:21

84e minuut.
Turbatu geeft een hoge lob. Grobon is nu in balbezit. Grobon passt de bal met de wreef. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Farul Constanta - FC BANU 0:22

85e minuut.
Căpraru passt de bal met de wreef. Leca met een sublieme pass. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turbatu trapt de bal weg van het doel. Pazos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ştrudel trapt de bal weg van het doel. Pazos kopt de bal weg. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Bednarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk passt de bal zonder na te denken. Gouin met een sublieme pass. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Farul Constanta 78%, FC BANU 22%.
FC Farul Constanta - FC BANU 0:22