Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Zimandcuz Petrolul Galați
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Plumb verovert de bal door een tackle van achteren. Plumb passt de bal in één keer door. Mălureanu heeft problemen om de bal te vangen. Cordeanu is nu in balbezit. Cordeanu schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Filipoiu speelt de bal door. Stroe is nu in balbezit. Stroe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mălureanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plumb met een snelle inworp. Cordeanu is nu in balbezit. Cordeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Negomireanu met een sublieme pass. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu begaat een overtreding. Cordeanu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu passt de bal met de wreef. Miala heeft problemen om de bal te vangen. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Petrolul Galați 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Zimandcuz 55%, Petrolul Galați 45%.
Inter Zimandcuz - Petrolul Galați 0:1

51e minuut.
Cârlescu is nu in balbezit. László is nu in balbezit. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu haalt uit met een fantastische trap. Mălureanu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Zimandcuz - Petrolul Galați 1:1

53e minuut.
Vlaicu met een snelle inworp. Plumb is nu in balbezit. Petrescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Petrescu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Negomireanu kopt de bal weg. Stroe rent richting de bal. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mălureanu rent richting de bal. Cârlescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlescu passt de bal in één keer door. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu haalt uit met een fantastische trap. Vrabie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Petrolul Galați 2:1

62e minuut.
Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simion. Plumb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlaicu met een snel genomen vrije trap. Cordeanu rent richting de bal. Cordeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Petrolul Galați 3:1

64e minuut.
Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Râpnu. Negomireanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bendea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt László de bal. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Râpnu met een snelle inworp. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu probeert naar een medespeler te passen. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Negomireanu rent richting de bal. Ionele onderschept slim de pass. Ionele geeft een hoge lob. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Miala kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Simion de bal onder controle te krijgen. Plumb geeft een lange en hoge pass. Negomireanu controleert de bal met de borst. Negomireanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Zimandcuz - Petrolul Galați 4:1

90e minuut.
Ionele speelt de bal door. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu passt de bal in één keer door. Stroe is nu in balbezit. Stroe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Zimandcuz 49%, Petrolul Galați 51%.
Inter Zimandcuz - Petrolul Galați 4:1