Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MONOLIT BRAILA Sunazas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Lică geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bercu met een snelle inworp. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Frusina is nu in balbezit. Frusina passt de bal met de wreef. Daar is Lică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Socaciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silivaş onderschept slim de pass. Silivaş speelt de bal door. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MONOLIT BRAILA - Sunazas 0:1

27e minuut.
Socaciu is nu in balbezit. Grama verovert de bal door een tackle van achteren. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea schiet op doel. Galdea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MONOLIT BRAILA - Sunazas 0:2

43e minuut.
Inworp. Socaciu met de inworp. Mihliuc is nu in balbezit. Opriţa verovert de bal door een tackle van achteren. Opriţa geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Preotu trapt de bal weg. Silivaş kopt de bal weg. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea verovert de bal door een tackle van achteren. Flocea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MONOLIT BRAILA 55%, Sunazas 45%.
FC MONOLIT BRAILA - Sunazas 0:2

50e minuut.
Grama passt de bal in één keer door. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş speelt de bal door. Flocea rent richting de bal. Flocea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Galdea trapt de bal weg. Silivaş kopt de bal weg. Chiţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Grama is nu in balbezit. Grama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MONOLIT BRAILA 51%, Sunazas 49%.
FC MONOLIT BRAILA - Sunazas 0:2