Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negruta Alba Rapid Campulung
pretext Tactiek proba 1
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 38.9
solid Schieten adequate
good Passen very good
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Październik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanganu met een snelle inworp. Chiţa geeft een lange en hoge pass. Urzică maakt een snoekduik en kopt de bal. Celik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hedrén onderschept slim de pass. Hedrén geeft een hoge lob. Inworp. Hanganu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiţa geeft de bal voor. Celik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Chişcă met de inworp. Horovăţ speelt de bal door. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa geeft de bal voor. Celik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Rapid Campulung 1:0

33e minuut.
De Marco is nu in balbezit. De Marco geeft de bal voor. Inworp. Chişcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horovăţ geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chişcă heeft problemen om de bal te vangen. Chişcă passt de bal zonder na te denken. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ geeft de bal voor. Urzică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Rapid Campulung 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 42%, Rapid Campulung 58%.
Negruta Alba - Rapid Campulung 2:0

55e minuut.
Pietrkiewicz rent richting de bal. Orsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz rent richting de bal. Orsi is nu in balbezit. Orsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De Marco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Horovăţ met de inworp. Chişcă geeft een hoge lob. Hanganu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Rapid Campulung 3:0

78e minuut.
Gawlicki heeft problemen om de bal te vangen. Fikejz is nu in balbezit. Gawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Rapid Campulung 4:0

87e minuut.
De Marco is nu in balbezit. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ passt de bal zonder na te denken. Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Horovăţ geeft een lange en hoge pass. Gawlicki is nu in balbezit. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel. Celik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negruta Alba - Rapid Campulung 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negruta Alba 38%, Rapid Campulung 62%.
Negruta Alba - Rapid Campulung 5:0