Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ramnicu Valcea CSM STEAUA RESITA
433 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mircea is nu in balbezit. Buzdugan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mircea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tudose zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Râpanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leca is nu in balbezit. Leca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Murdzak speelt de bal door. Chiţu is nu in balbezit. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină is nu in balbezit. Chiţu onderschept slim de pass. Leca is nu in balbezit. Leca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Râpanu onderschept slim de pass. Râpanu geeft een lange en hoge pass. Tudose heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zăituc met een sublieme pass. Leca rent richting de bal. Leca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chiţu de bal. Chiţu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea draait met de bal, schiet en ... Mândruleanu bokst de bal weg.

33e minuut.
Ciuchină onderschept slim de pass. Ciuchină met een sublieme pass. Fernoaga speelt de bal door. Mircea rent richting de bal. Mircea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bucşaru trapt de bal weg van het doel. Ciuchină speelt de bal door. Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan onderschept slim de pass. Buzdugan passt de bal zonder na te denken. Doru is nu in balbezit. Doru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ramnicu Valcea 43%, CSM STEAUA RESITA 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ramnicu Valcea - CSM STEAUA RESITA 0:0

49e minuut.
Ivancioiu is nu in balbezit. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose passt de bal zonder na te denken. Mircea is nu in balbezit. Mircea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Murdzak onderschept slim de pass. Murdzak geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernoaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leca rent richting de bal. Leca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ramnicu Valcea 64%, CSM STEAUA RESITA 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ramnicu Valcea - CSM STEAUA RESITA 0:0