Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Craiova Fc Ratatui
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Dodrescu met een sublieme pass. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu geeft een lange en hoge pass. Hariga rent richting de bal. Hariga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Codreanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buleatã komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Hariga passt de bal in één keer door. Afilipoaiei is nu in balbezit. Vârtejaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vârtejaru krijgt een gele kaart. Gorun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciorbea komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Hariga is nu in balbezit. Căpusa verovert de bal door een tackle van achteren. Căpusa speelt de bal door. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ... Ghinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bălan is nu in balbezit. Căpusa verovert de bal door een tackle van achteren. Căpusa probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Craiova - Fc Ratatui 0:1

29e minuut.
Jilavu rent richting de bal. Dodrescu is nu in balbezit. Varga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Varga krijgt een gele kaart. Dodrescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dodrescu kan niet meer verder spelen. Ştefănuţ komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Manole onderschept slim de pass. Manole passt de bal in één keer door. Bălan probeert naar een medespeler te passen. Hariga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Craiova 47%, Fc Ratatui 53%.
FCM Craiova - Fc Ratatui 0:1

48e minuut.
Ştefănuţ rent richting de bal. Căpusa rent richting de bal. Ştefănuţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ştefănuţ krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sabău onderschept slim de pass. Sabău met een sublieme pass. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea schiet op doel. Buleatã probeert de bal aan de voet te houden. Botezan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Silion met een snelle inworp. Bălan is nu in balbezit. Bălan passt de bal zonder na te denken. Criţă rent richting de bal. Criţă geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tudorache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCM Craiova - Fc Ratatui 1:1

79e minuut.
Criţă geeft een hoge lob. Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole haalt uit met een fantastische trap. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Afilipoaiei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Craiova - Fc Ratatui 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Craiova 52%, Fc Ratatui 48%.
FCM Craiova - Fc Ratatui 2:1