Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Corabia2005 F.C Petrolul Din Ploiesti 1985
523meu Tactiek Balanced
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
23.9 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten good
average Passen good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Carabaş is nu in balbezit. Carabaş passt de bal met de wreef. Buia probeert naar een medespeler te passen. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Radu trapt de bal weg. Stolpe kopt de bal weg. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz geeft een hoge lob. Luchian kopt de bal weg. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz onderschept slim de pass. Szmulewicz met een sublieme pass. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Radu trapt de bal weg van het doel. Buia is nu in balbezit. Buia geeft een hoge lob. Radu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Carabaş passt de bal met de wreef. Szmulewicz controleert de bal met de borst. Lovin rent richting de bal. Szmulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szmulewicz geeft een lange en hoge pass. Radu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz speelt de bal door. Luchian rent richting de bal. Filipoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corabia2005 66%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Corabia2005 - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:0

46e minuut.
Carabaş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filipoiu de bal. Bunghitu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bunghitu krijgt een gele kaart. Filipoiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hrivník zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Luchian neemt vlug de vrije trap. Stolpe heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihail. Mihail krijgt een gele kaart. Stolpe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stolpe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Luchian controleert de bal met de borst. Filipoiu rent richting de bal. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corabia2005 - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:1

55e minuut.
Carabaş rent richting de bal. Pintea rent richting de bal. Carabaş onderschept slim de pass. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Radu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Hrivník geeft een lange en hoge pass. Filipoiu rent richting de bal. Luchian maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Luchian naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Stolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz passt de bal zonder na te denken. Filipoiu heeft problemen om de bal te vangen. Filipoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corabia2005 - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:2

80e minuut.
Sierant rent richting de bal. Sierant geeft een hoge lob. Daar is Ghiţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabaş rent richting de bal. Carabaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corabia2005 62%, F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 38%.
FC Corabia2005 - F.C Petrolul Din Ploiesti 1985 0:2