Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cocostarcii Mentolati FC Corabia2005
Defend Tactiek 523meu
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 23.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Mihail onderschept slim de pass. Bunghitu rent richting de bal. Mihail is nu in balbezit. Mihail schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocostarcii Mentolati - FC Corabia2005 0:1

19e minuut.
Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu onderschept slim de pass. Bunghitu speelt de bal door. Mihail is nu in balbezit. Mihail haalt uit met een fantastische trap. Chirmuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Maricescu rent richting de bal. Maricescu speelt de bal door. Bunghitu rent richting de bal. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail schiet op doel. Chirmuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă passt de bal in één keer door. Bunghitu probeert de bal met de borst te controleren. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Damian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocostarcii Mentolati - FC Corabia2005 0:2

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chirmuş met een harde bal richting middenveld. Lovin kopt de bal weg. Mihail is nu in balbezit. Mihail schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocostarcii Mentolati 69%, FC Corabia2005 31%.
Cocostarcii Mentolati - FC Corabia2005 0:2

50e minuut.
Anghel onderschept slim de pass. Anghel speelt de bal door. Marius heeft problemen om de bal te vangen. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Marius met een sublieme pass. Basarabeanu rent richting de bal. Mihail tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihail krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Sterescu passt de bal zonder na te denken. Mihail heeft problemen om de bal te vangen. Mihail probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu schiet op doel. Chirmuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Lovin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velican komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Maricescu probeert naar een medespeler te passen. Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Maricescu probeert naar een medespeler te passen. Mihail rent richting de bal. Mihail schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Klungelig pakt Anghel de bal. Deteşan rent richting de bal. Bunghitu verovert de bal door een tackle van achteren. Bunghitu schiet op doel. Chirmuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Socea geeft de bal voor. Anghel kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Maricescu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maricescu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Anghel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anghel kan niet meer verder spelen. Ciubotariu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocostarcii Mentolati 74%, FC Corabia2005 26%.
Cocostarcii Mentolati - FC Corabia2005 0:2