Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Ambroziana FC IANCU
5.2.1.2 se stie Tactiek 352
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
35.8 gemiddelde waardering 44
redelijk Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šnajberk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel. Lăcătuş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šnajberk zal de hoekschop nemen. Zicu geeft een lange en hoge pass. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović onderschept slim de pass. Bregović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Lăcătuş geeft een hoge lob. Inworp. Šnajberk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC IANCU 0:1

28e minuut.
Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk met een sublieme pass. Zicu is nu in balbezit. Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak schiet op doel. Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Habers rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Căpăţână. Habers raakt geblesseerd tijdens het duel. Habers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bregović rent richting de bal. Bregović haalt uit met een fantastische trap. Piruşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC IANCU 0:2

32e minuut.
Habers heeft problemen om de bal te vangen. Habers probeert naar een medespeler te passen. Bregović rent richting de bal. Bregović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC IANCU 0:3

33e minuut.
Habers passt de bal met de wreef. Matisons is nu in balbezit. Matisons geeft de bal voor. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ignatescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avelino met de inworp. Bregović controleert de bal met de borst. Bregović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 73%, FC IANCU 27%.
Inter Ambroziana - FC IANCU 0:3

50e minuut.
Avelino speelt de bal door. Bregović rent richting de bal. Maricescu is nu in balbezit. Bregović onderschept slim de pass. Bregović schiet op doel. Piruşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak met een sublieme pass. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Piruşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wojtkowiak is nu in balbezit. Wojtkowiak passt de bal met de wreef. Bregović is nu in balbezit. Bregović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC IANCU 0:4

78e minuut.
Matisons rent richting de bal. Matisons speelt de bal door. Avelino met een sublieme pass. Bregović is nu in balbezit. Bregović draait met de bal, schiet en ... Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ovidiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avelino met de inworp. Bregović rent richting de bal. Bregović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 64%, FC IANCU 36%.
Inter Ambroziana - FC IANCU 0:4