Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3029
New Wings Stiinta Arad
433 ATAC POZITII Tactiek 532
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 43.3
good Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Knechtl met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnеs begaat een overtreding. Barnеs krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Sillak met een sublieme pass. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Lugo rent richting de bal. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 0:1

6e minuut.
Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaf passt de bal in één keer door. Bryjak rent richting de bal. Bryjak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Sillak passt de bal met de wreef. Duy Hải rent richting de bal. Drăguş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duy Hải is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sillak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 0:2

11e minuut.
Selezeanu is nu in balbezit. Barnеs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Selezeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bryjak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rousseff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 1:2

16e minuut.
Lugo passt de bal in één keer door. Bodu met een sublieme pass. Barnеs kopt de bal weg. Bulutsuz geeft een hoge lob. Duy Hải springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 1:3

20e minuut.
Sillak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillak speelt de bal door. Duy Hải kan de bal niet met de borst controleren. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Bodu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 1:4

22e minuut.
Patraulea rent richting de bal. Patraulea passt de bal in één keer door. Barnеs is nu in balbezit. Bryjak onderschept slim de pass. Bryjak draait met de bal, schiet en ... Rousseff bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 2:4

27e minuut.
Montenegro kopt de bal weg. Sillak probeert de bal met de borst te controleren. Sillak passt de bal met de wreef. Lugo rent richting de bal. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Cristinel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knechtl rent richting de bal. Asaf onderschept slim de pass. Asaf geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Erskine kan de bal niet met de borst controleren. Erskine probeert naar een medespeler te passen. Sillak probeert naar een medespeler te passen. Lugo is nu in balbezit. Lugo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Duy Hải springt en kopt de bal. Patraulea heeft problemen om de bal te vangen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo draait met de bal, schiet en ... Bodu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 2:5

30e minuut.
Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Lugo is nu in balbezit. Lugo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Patraulea verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea probeert naar een medespeler te passen. Sillak speelt de bal door. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Bodu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lugo rent richting de bal. Lugo haalt uit met een fantastische trap. Bodu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 2:6

40e minuut.
Drăguş geeft een lange en hoge pass. Selezeanu kan de bal niet met de borst controleren. Antonie speelt de bal door. Bryjak rent richting de bal. Bryjak schiet op doel. Rousseff bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 67%, Stiinta Arad 33%.
New Wings - Stiinta Arad 2:6

50e minuut.
Klungelig pakt Velcea de bal. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Velcea ... Strafschop! Velcea krijgt een gele kaart. Lugo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sillak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 2:7

53e minuut.
Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Patraulea is nu in balbezit. Met opzet legt Lugo zijn tegenspeler op de grond. Lugo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Bulutsuz passt de bal met de wreef. Patraulea onderschept slim de pass. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Drăguş probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemar onderschept slim de pass. Minciună tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lemar kan niet meer verder spelen. Olivia komt het veld opgelopen. Knechtl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Bodu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 2:8

61e minuut.
Asaf is nu in balbezit. Knechtl verovert de bal door een tackle van achteren. Knechtl passt de bal met de wreef. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sillak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş is nu in balbezit. Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gallardo met een snelle inworp. Barnеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnеs geeft een hoge lob. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Drăguş onderschept slim de pass. Sillak verovert de bal door een tackle van achteren. Sillak passt de bal met de wreef. Erskine rent richting de bal. Erskine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bryjak is nu in balbezit. Bryjak passt de bal met de wreef. Asaf is nu in balbezit. Asaf haalt uit met een fantastische trap. Rousseff probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Drăguş passt de bal zonder na te denken. Sillak rent richting de bal. Sillak passt de bal in één keer door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Stiinta Arad 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 62%, Stiinta Arad 38%.
New Wings - Stiinta Arad 2:9