Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSA Bucharest Sticletii Buclucasi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Avrigeanu geeft de bal voor. Vasile is nu in balbezit. Vasile geeft een hoge lob. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Grigoraş is nu in balbezit. Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu onderschept slim de pass. Mihăilescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Mihăilescu rent richting de bal. Teodorescu onderschept slim de pass. Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Simion is nu in balbezit. Simion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu passt de bal met de wreef. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Craioveanu schiet op doel. Mărcuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ursu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Vasile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Simion springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Bucharest 53%, Sticletii Buclucasi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSA Bucharest - Sticletii Buclucasi 0:0

68e minuut.
Vasile kopt de bal weg. Catalan rent richting de bal. Met opzet legt Horvath zijn tegenspeler op de grond. Horvath krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Spinu geeft de bal voor. Mihăilescu rent richting de bal. Mihăilescu passt de bal zonder na te denken. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Bucharest - Sticletii Buclucasi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Bucharest 55%, Sticletii Buclucasi 45%.
CSA Bucharest - Sticletii Buclucasi 0:1