Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regal Fotbal Club FC Barcelona de Câmpie
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Klungelig pakt Ristoiu de bal. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea geeft de bal voor. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare haalt uit met een fantastische trap. Ene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Regal Fotbal Club - FC Barcelona de Câmpie 0:1

13e minuut.
Manu springt en kopt de bal. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ristoiu zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Osadici met een harde bal richting middenveld. Titirică kopt de bal weg. Muraru rent richting de bal. Ionaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Rareşoaica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Helvei geeft de bal voor. Puşcaşu is nu in balbezit. Oman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oman krijgt een gele kaart. Puşcaşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Muraru met een snel genomen vrije trap. Mare krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Muraru is nu in balbezit. Chivulete is nu in balbezit. Muraru begaat een overtreding. Chivulete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare passt de bal in één keer door. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu draait met de bal, schiet en ... Ene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regal Fotbal Club - FC Barcelona de Câmpie 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Titirică de bal. Muraru is nu in balbezit. Barbaru met een sublieme pass. Ionaş rent richting de bal. Ionaş schiet op doel. Rareşoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Regal Fotbal Club - FC Barcelona de Câmpie 1:2

36e minuut.
Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman geeft een hoge lob. Ionaş kopt de bal weg. Manu heeft problemen om de bal te vangen. Manu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Butea passt de bal met de wreef. Muraru heeft problemen om de bal te vangen. Muraru passt de bal in één keer door. Manu rent richting de bal. Manu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regal Fotbal Club 40%, FC Barcelona de Câmpie 60%.
Regal Fotbal Club - FC Barcelona de Câmpie 1:2

52e minuut.
Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu onderschept slim de pass. Manu geeft een hoge lob. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Regal Fotbal Club - FC Barcelona de Câmpie 2:2

53e minuut.
Udreanu geeft de bal voor. Pitu is nu in balbezit. Craioveanu is nu in balbezit. Pitu verovert de bal door een tackle van achteren. Pitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Muraru geeft de bal voor. Ristoiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tărşolea. Ristoiu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ristoiu kan niet meer verder spelen. Miculescu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mare haalt uit met een fantastische trap. Craioveanu probeert de bal aan de voet te houden. Pitu rent richting de bal. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regal Fotbal Club - FC Barcelona de Câmpie 2:3

87e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Osadici kopt de bal weg. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Osadici trapt de bal weg. Mare kopt de bal weg. Oman rent richting de bal. Oman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Ionaş de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regal Fotbal Club 38%, FC Barcelona de Câmpie 62%.
Regal Fotbal Club - FC Barcelona de Câmpie 2:3