Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidex Galati 23. FC Craiova
424 Tactiek 541
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Goga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flocea. Goga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buzea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Negrilă de bal onder controle te krijgen. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprică geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Onofrei de bal. Goga is nu in balbezit. Goga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor schiet op doel. Mardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Mardan trapt de bal weg. Buzea kopt de bal weg. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga geeft een hoge lob. Mardan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidex Galati - 23. FC Craiova 1:0

33e minuut.
Negrilă probeert de bal met de borst te controleren. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei passt de bal in één keer door. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Mardan bokst de bal weg.

35e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică geeft de bal voor. Onofrei rent richting de bal. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Andreiescu onderschept slim de pass. Andreiescu passt de bal met de wreef. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sidex Galati - 23. FC Craiova 1:1

43e minuut.
Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei onderschept slim de pass. Nichifor is nu in balbezit. Onofrei rent richting de bal. Onofrei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidex Galati 60%, 23. FC Craiova 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sidex Galati - 23. FC Craiova 1:1

51e minuut.
Bunea probeert de bal aan de voet te houden. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu passt de bal met de wreef. Dincă is nu in balbezit. Dincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ogăraru onderschept slim de pass. Ogăraru passt de bal zonder na te denken. Dincă is nu in balbezit. Dincă draait met de bal, schiet en ... Vlaicu probeert de bal aan de voet te houden. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chindea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Măceşanu zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Andreiescu met een snelle inworp. Dincă kan de bal niet met de borst controleren. Dincă geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cuzino de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andreiescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Crainic is nu in balbezit. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor passt de bal zonder na te denken. Onofrei rent richting de bal. Onofrei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Flocea is nu in balbezit. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Dincă met een sublieme pass. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Flocea is nu in balbezit. Onofrei onderschept slim de pass. Crainic schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crainic krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor passt de bal zonder na te denken. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Onofrei probeert de bal aan de voet te houden. Ogăraru is nu in balbezit. Buzea rent richting de bal. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chiran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fodor komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Buzea speelt de bal door. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor onderschept slim de pass. Fodor geeft de bal voor. Oprică kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidex Galati 63%, 23. FC Craiova 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sidex Galati - 23. FC Craiova 1:1