Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berarul dan fc Faleza
mijl at Tactiek faleza
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 50.7
unsatisfactory Schieten outstanding
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Jeter de bal. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Coração Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Jeter is nu in balbezit. Jeter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Marina met een sublieme pass. Memişoğlu geeft een lange en hoge pass. Jeter kopt de bal weg. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Faleza 0:1

12e minuut.
Luban bereikt de bal nog maar net als eerste. Luban geeft een lange en hoge pass. Land probeert de bal aan de voet te houden. Jeter is nu in balbezit. Jeter draait met de bal, schiet en ... Paal! Dəvəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Daar is Răducan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceranka is nu in balbezit. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Faleza 0:2

18e minuut.
Varoš rent richting de bal. Varoš passt de bal met de wreef. Podemlel heeft problemen om de bal te vangen. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Moceanu rent richting de bal. Moceanu geeft een hoge lob. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ionică rent richting de bal. Ionică passt de bal zonder na te denken. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă draait met de bal, schiet en ... Turcanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Faleza 1:2

44e minuut.
Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moceanu passt de bal zonder na te denken. Jeter rent richting de bal. Jeter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 71%, Faleza 29%.
berarul dan fc - Faleza 1:2

55e minuut.
Luban geeft de bal voor. Moceanu probeert naar een medespeler te passen. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan schiet op doel. Dəvəli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Õunpuu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Varoš rent richting de bal. Land rent richting de bal. Land passt de bal met de wreef. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Faleza 1:3

73e minuut.
Memişoğlu geeft een lange en hoge pass. Porębski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vadim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ceranka onderschept slim de pass. Ceranka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeter geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Răducan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Varoš geeft een lange en hoge pass. Moceanu met een sublieme pass. Vadim heeft problemen om de bal te vangen. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 67%, Faleza 33%.
berarul dan fc - Faleza 1:3