Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: Steaua SM Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10000
Steaua SM Faleza
gvl Tactiek faleza
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Aguírrez speelt de bal door. Szepesi kopt de bal weg. Soare rent richting de bal. Helbig onderschept slim de pass. Helbig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeter probeert naar een medespeler te passen. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ... Aguírrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Marina is nu in balbezit. Helbig verovert de bal door een tackle van achteren. Õunpuu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Õunpuu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Szepesi kopt de bal weg. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Õunpuu verovert de bal door een tackle van achteren. Szepesi rent richting de bal. Szepesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Bachan onderschept slim de pass. Bachan speelt de bal door. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap. Turcanu bokst de bal weg.

36e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gałczyński zal de hoekschop nemen. Suhardiman kopt de bal weg. Helbig is nu in balbezit. Helbig draait met de bal, schiet en ... Turcanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Faleza 1:0

37e minuut.
Wróbel onderschept slim de pass. Wróbel geeft een hoge lob. Gałczyński speelt de bal door. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Varoš passt de bal met de wreef. Jeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande onderschept slim de pass. Răducan onderschept slim de pass. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Denis geeft een lange en hoge pass. Gałczyński is nu in balbezit. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman schiet op doel. Turcanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - Faleza 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua SM 37%, Faleza 63%.
Steaua SM - Faleza 2:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starý komt het veld opgelopen. Couto komt het veld opgelopen. Bellot komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Õunpuu de bal. Suhardiman verovert de bal door een tackle van achteren. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Starý is nu in balbezit. Varoš is nu in balbezit. Varoš geeft een hoge lob. Couto is nu in balbezit. Couto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bellot probeert de bal met de borst te controleren. Bellot passt de bal in één keer door. Marmet probeert naar een medespeler te passen. Helbig rent richting de bal. Helbig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Denis controleert de bal met de borst. Denis geeft de bal voor. Luban kopt de bal weg. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš passt de bal in één keer door. Galande rent richting de bal. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hariton komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Varoš geeft een lange en hoge pass. Galande heeft problemen om de bal te vangen. Galande probeert naar een medespeler te passen. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton schiet op doel. Turcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua SM 49%, Faleza 51%.
Steaua SM - Faleza 2:0