Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: Baciu Fc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3038
Baciu Fc Hellgate UTD
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pascalin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mergiu rent richting de bal. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Prăscan met een snelle inworp. Klungelig pakt Alui-Gheorghe de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Păltânea. Păltânea krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mergiu rent richting de bal. Mergiu passt de bal in één keer door. Păltânea rent richting de bal. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Baciu Fc - Hellgate UTD 1:0

24e minuut.
Filip is nu in balbezit. Filip probeert naar een medespeler te passen. Matei met een sublieme pass. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baciu Fc 32%, Hellgate UTD 68%.
Baciu Fc - Hellgate UTD 1:0

46e minuut.
Puchici is nu in balbezit. Matei onderschept slim de pass. Matei geeft een hoge lob. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Stafidă speelt de bal door. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea passt de bal met de wreef. Ciobotaru is nu in balbezit. Ciobotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baciu Fc - Hellgate UTD 2:0

59e minuut.
Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu onderschept slim de pass. Mergiu met een sublieme pass. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru haalt uit met een fantastische trap. Sidea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dimofte kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciobotaru de bal. Voinea onderschept slim de pass. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan geeft de bal voor. Fică heeft problemen om de bal te vangen. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baciu Fc 38%, Hellgate UTD 62%.
Baciu Fc - Hellgate UTD 2:0