Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Târnăveni Sepsy
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ghinea is nu in balbezit. Toader is nu in balbezit. Toader met een sublieme pass. Daar is Nicula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicula schiet op doel. Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi schiet op doel. Pintilii kopt de bal weg. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pintilii verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Ţonea rent richting de bal. Ţonea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula rent richting de bal. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nicula de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mărgăritescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Şuşoi de bal. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula onderschept slim de pass. Nicula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu geeft de bal voor. Ţonea krijgt zijn hoofd ertegen. Ghinea is nu in balbezit. Ghinea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Târnăveni 38%, Sepsy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Târnăveni - Sepsy 0:0

60e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea onderschept slim de pass. Beclea passt de bal met de wreef. Ţonea is nu in balbezit. Ţonea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ploaie rent richting de bal. Ploaie probeert naar een medespeler te passen. Mormocea speelt de bal door. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Târnăveni - Sepsy 1:0

67e minuut.
Mormocea kopt de bal weg. Klungelig pakt Petruţ de bal. Ploaie is nu in balbezit. Şuşoi verovert de bal door een tackle van achteren. Şuşoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Mărculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţonea rent richting de bal. Mormocea rent richting de bal. Ţonea onderschept slim de pass. Ţonea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Târnăveni 53%, Sepsy 47%.
Dinamo Târnăveni - Sepsy 1:0