Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ Taraf FC
333----444---333 Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 16.8
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De Wandel probeert naar een medespeler te passen. Çağan geeft een hoge lob. Öğenç heeft problemen om de bal te vangen. Oftedal is nu in balbezit. Oftedal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onda rent richting de bal. Onda speelt de bal door. Boyraz heeft problemen om de bal te vangen. Franco Reyes is nu in balbezit. Franco Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ - Taraf FC 1:0

16e minuut.
Onda is nu in balbezit. Franco Reyes is nu in balbezit. Onda rent richting de bal. Franco Reyes rent richting de bal. Franco Reyes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Manuppella onderschept slim de pass. Manuppella passt de bal in één keer door. Onda rent richting de bal. Franco Reyes rent richting de bal. Franco Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Oftedal controleert de bal met de borst. Kemerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemerci geeft een hoge lob. Daar is Eral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
İlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuppella verovert de bal door een tackle van achteren. Manuppella speelt de bal door. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ - Taraf FC 2:0

29e minuut.
Manuppella bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuppella met een sublieme pass. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco Reyes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jüriöö passt de bal in één keer door. Schaff rent richting de bal. Schaff met een sublieme pass. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Oftedal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jüriöö rent richting de bal. Jüriöö speelt de bal door. De Wandel is nu in balbezit. De Wandel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Boyraz rent richting de bal. Manuppella onderschept slim de pass. Manuppella met een sublieme pass. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Onda probeert naar een medespeler te passen. De Wandel bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco Reyes rent richting de bal. Franco Reyes haalt uit met een fantastische trap. Gitmez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ - Taraf FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ 36%, Taraf FC 64%.
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ - Taraf FC 3:0

51e minuut.
Boyraz is nu in balbezit. Boyraz met een sublieme pass. Eral is nu in balbezit. İlet rent richting de bal. İlet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Schaff heeft problemen om de bal te vangen. Boyraz rent richting de bal. Schaff begaat een overtreding. Schaff krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Jüriöö probeert naar een medespeler te passen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel. Gitmez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Manuppella met een snelle inworp. Frycz rent richting de bal. Eral onderschept slim de pass. Eral schiet op doel. Dirksen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Franco Reyes speelt de bal door. Jüriöö rent richting de bal. Jüriöö passt de bal met de wreef. Onda rent richting de bal. Onda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jüriöö onderschept slim de pass. Jüriöö met een sublieme pass. Schaff met een sublieme pass. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ - Taraf FC 4:0

72e minuut.
Jüriöö bereikt de bal nog maar net als eerste. Jüriöö met een sublieme pass. Franco Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wandel rent richting de bal. De Wandel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De Wandel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jüriöö is nu in balbezit. Jüriöö passt de bal in één keer door. Franco Reyes rent richting de bal. Franco Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ - Taraf FC 5:0

82e minuut.
İlet is nu in balbezit. Onda onderschept slim de pass. Onda passt de bal met de wreef. Franco Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco Reyes draait met de bal, schiet en ... Paal! Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel. Gitmez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ - Taraf FC 6:0

86e minuut.
Özel heeft problemen om de bal te vangen. Schaff is nu in balbezit. Schaff speelt de bal door. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ - Taraf FC 7:0

88e minuut.
Gitmez met een sublieme pass. Schaff kopt de bal weg. Klungelig pakt Boyraz de bal. Franco Reyes rent richting de bal. Franco Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De Wandel rent richting de bal. De Wandel passt de bal in één keer door. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ... Gitmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ - Taraf FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ 22%, Taraf FC 78%.
Yılmaz_Hızır_Yıkılmaz_İNŞAAT_ - Taraf FC 8:0