Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düzce1907 negatif
451 Tactiek 442
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.6 gemiddelde waardering 42.6
average Schieten solid
poor Passen solid
weak Verdedigen very good


9e minuut.
Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl probeert naar een medespeler te passen. Ergezer rent richting de bal. Ergezer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nápoles geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Viranşehir is nu in balbezit. Viranşehir passt de bal met de wreef. Koralmaz rent richting de bal. Earl verovert de bal door een tackle van achteren. Earl haalt uit met een fantastische trap. Yanıkses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Koralmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nápoles met een sublieme pass. Earl is nu in balbezit. Earl schiet op doel. Koralmaz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Viranşehir rent richting de bal. Viranşehir geeft een hoge lob. Bıçkın kan de bal niet met de borst controleren. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Laboga kan de bal niet met de borst controleren. Laboga probeert naar een medespeler te passen. Ergezer is nu in balbezit. Ergezer schiet op doel. Yanıkses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Düzce1907 - negatif 0:1

28e minuut.
Şenses rent richting de bal. Earl onderschept slim de pass. Gazdag rent richting de bal. Earl is nu in balbezit. Earl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Düzce1907 - negatif 0:2

34e minuut.
Viranşehir probeert naar een medespeler te passen. Ergezer heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahçeli. Ergezer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laboga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Yanıkses met een sublieme pass. Laboga kopt de bal weg. Klungelig pakt Bıçkın de bal. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Düzce1907 - negatif 0:3

37e minuut.
Daar is Şenses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazdag speelt de bal door. Klungelig pakt Ergezer de bal. Ergezer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kış de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nápoles geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ergezer rent richting de bal. Ergezer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ergezer probeert naar een medespeler te passen. Earl is nu in balbezit. Ergezer is nu in balbezit. Ergezer haalt uit met een fantastische trap. Yanıkses maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düzce1907 80%, negatif 20%.
Düzce1907 - negatif 0:3

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Ertem de bal onder controle te krijgen. Viranşehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Viranşehir probeert naar een medespeler te passen. Ergezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergezer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Laboga geeft de bal voor. Daar is Koralmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Düzce1907 - negatif 0:4

53e minuut.
Earl speelt de bal door. Ergezer is nu in balbezit. Ergezer passt de bal in één keer door. Earl rent richting de bal. Earl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gazdag met een sublieme pass. Koralmaz heeft problemen om de bal te vangen. Earl rent richting de bal. Earl draait met de bal, schiet en ... Yanıkses probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Earl met een sublieme pass. Daar is Kış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergezer rent richting de bal. Ergezer schiet op doel. Yanıkses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Yanıkses met een harde bal richting middenveld. Daar is Gazdag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şenses schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şenses krijgt een gele kaart. Gazdag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laboga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koralmaz heeft problemen om de bal te vangen. Earl is nu in balbezit. Earl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yanıkses trapt de bal weg van het doel. Laboga kopt de bal weg. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gazdag de bal. Gazdag passt de bal in één keer door. Ergezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergezer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kış de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viranşehir zal de hoekschop nemen. Ergezer kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koralmaz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Gazdag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laboga is nu in balbezit. Laboga geeft een lange en hoge pass. Ergezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergezer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Laboga met een sublieme pass. Gazdag rent richting de bal. Gazdag met een sublieme pass. Ergezer is nu in balbezit. Ergezer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ergezer is nu in balbezit. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Düzce1907 - negatif 0:5

73e minuut.
Figueroa geeft een lange en hoge pass. Earl is nu in balbezit. Koralmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Earl roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Earl kan niet meer verder spelen. Petrache komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düzce1907 68%, negatif 32%.
Düzce1907 - negatif 0:5