Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorum FK19 Setbaşıspor
Normal Tactiek düzen 1
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Caramello speelt de bal door. Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı schiet op doel. Çavuş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kuczka passt de bal zonder na te denken. Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal zonder na te denken. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kuczka speelt de bal door. Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı passt de bal in één keer door. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı schiet op doel. Sütlaççı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Caramello onderschept slim de pass. Caramello passt de bal met de wreef. Kuczka probeert naar een medespeler te passen. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sütlaççı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sütlaççı probeert naar een medespeler te passen. Kuczka kopt de bal weg. Artvinli rent richting de bal. Haspolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Sütlaççı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Çavuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sütlaççı met een sublieme pass. Ohman kopt de bal weg. Haspolatlı kan de bal niet met de borst controleren. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:1

21e minuut.
Artvinli passt de bal met de wreef. Tokatlı is nu in balbezit. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:2

24e minuut.
Buray met een sublieme pass. Antalyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı onderschept slim de pass. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Caramello is nu in balbezit. Caramello met een sublieme pass. Tokatlı rent richting de bal. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:3

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Artvinli de bal onder controle te krijgen. Inworp. Tokatlı met de inworp. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kuczka passt de bal in één keer door. Haspolatlı is nu in balbezit. Antalyalı rent richting de bal. Haspolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:4

29e minuut.
Cârstea verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatlı rent richting de bal. Tokatlı is nu in balbezit. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap. Sütlaççı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çavuş heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:5

30e minuut.
Tokatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlı speelt de bal door. Kuczka speelt de bal door. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kuczka probeert naar een medespeler te passen. Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal zonder na te denken. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:6

33e minuut.
Kuczka geeft de bal voor. Buray kopt de bal weg. Daar is Antalyalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Caramello met een sublieme pass. Haspolatlı heeft problemen om de bal te vangen. Antalyalı rent richting de bal. Caramello speelt de bal door. Kuczka met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Antalyalı is nu in balbezit. Antalyalı geeft een hoge lob. Caramello met een sublieme pass. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Çavuş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuczka de bal. Kuczka geeft een hoge lob. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorum FK19 82%, Setbaşıspor 18%.
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:7

47e minuut.
Klungelig pakt Adıtemiz de bal. Caramello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramello passt de bal met de wreef. Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tokatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlı passt de bal in één keer door. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Ohman passt de bal zonder na te denken. Tokatlı rent richting de bal. Buray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:8

63e minuut.
Kuczka met een sublieme pass. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı passt de bal zonder na te denken. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea schiet op doel. Sütlaççı bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cârstea neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tokatlı de bal. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kuczka met een sublieme pass. Caramello probeert naar een medespeler te passen. Ohman speelt de bal door. Tokatlı heeft problemen om de bal te vangen. Tokatlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Antalyalı rent richting de bal. Cârstea verovert de bal door een tackle van achteren. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Sütlaççı bokst de bal weg.

73e minuut.
Caramello onderschept slim de pass. Caramello geeft de bal voor. Klungelig pakt Buray de bal. Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Adıtemiz kopt de bal weg. Ohman is nu in balbezit. Ohman passt de bal in één keer door. Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı draait met de bal, schiet en ... Sütlaççı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:9

82e minuut.
Daar is Ohman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohman geeft een lange en hoge pass. Çavuş heeft problemen om de bal te vangen. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Antalyalı is nu in balbezit. Antalyalı probeert naar een medespeler te passen. Ohman speelt de bal door. Tokatlı is nu in balbezit. Tokatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorum FK19 79%, Setbaşıspor 21%.
Çorum FK19 - Setbaşıspor 0:10