Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adıyaman fk ???? KAPLUMBAĞA FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Inworp. Çaycıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eskişehirli speelt de bal door. Kınık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınık draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Sinop is nu in balbezit. Sinop geeft een lange en hoge pass. Çaycıoğlu rent richting de bal. Yazıhan verovert de bal door een tackle van achteren. Yazıhan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adıyaman fk - ???? KAPLUMBAĞA FC 1:0

32e minuut.
Canaydın met een sublieme pass. Kınık rent richting de bal. Kınık draait met de bal, schiet en ... Keçeci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adıyaman fk - ???? KAPLUMBAĞA FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman fk 37%, ???? KAPLUMBAĞA FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adıyaman fk - ???? KAPLUMBAĞA FC 1:1

68e minuut.
Güneşadam is nu in balbezit. Kınık rent richting de bal. Erkişi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Erkişi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Arıkan passt de bal met de wreef. Yazıhan rent richting de bal. Kilim rent richting de bal. Yazıhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıhan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Güneşadam met een snelle inworp. Erkişi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkişi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kınık de bal. Kınık draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Güneşadam kopt de bal weg. Canaydın is nu in balbezit. Canaydın passt de bal in één keer door. Kınık rent richting de bal. Kınık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Trabzonlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilim passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sinop de bal. Sinop met een sublieme pass. Asilefe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adıyaman fk 63%, ???? KAPLUMBAĞA FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adıyaman fk - ???? KAPLUMBAĞA FC 1:1