Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karaoren sk Trabzon.spor
Normal Tactiek sokker
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 51
weak Schieten formidable
weak Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Taşkıran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaplanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Chlebakos rent richting de bal. Akyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Akyüz draait met de bal, schiet en ... Tekiralan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kaplanoğlu rent richting de bal. Kaplanoğlu passt de bal in één keer door. Akyüz rent richting de bal. Akyüz haalt uit met een fantastische trap. Radosny probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - Trabzon.spor 0:1

20e minuut.
Kerker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerker passt de bal met de wreef. Taşkıran met een sublieme pass. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Karanlık rent richting de bal. Karanlık passt de bal in één keer door. Kerker met een sublieme pass. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Orhun rent richting de bal. Kaplanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Akyüz is nu in balbezit. Akyüz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chlebakos passt de bal zonder na te denken. Altınok bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınok speelt de bal door. Klungelig pakt Akyüz de bal. Akyüz draait met de bal, schiet en ... Tekiralan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kerker verovert de bal door een tackle van achteren. Kerker geeft een lange en hoge pass. Bodur kopt de bal weg. Kaplanoğlu rent richting de bal. Kaplanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - Trabzon.spor 0:2

33e minuut.
Karcıoğlu schiet op doel. Radosny met een sublieme pass. Klungelig pakt Kalvelage de bal. Kaplanoğlu rent richting de bal. Kaplanoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tekiralan trapt de bal weg. Taşkıran kopt de bal weg. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Tekiralan bokst de bal weg.

39e minuut.
Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu is nu in balbezit. Kalvelage is nu in balbezit. Karcıoğlu onderschept slim de pass. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - Trabzon.spor 0:3

45e minuut.
Radosny onderschept slim de pass. Kaplanoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Orhun rent richting de bal. Kaplanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - Trabzon.spor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karaoren sk 74%, Trabzon.spor 26%.
karaoren sk - Trabzon.spor 0:4

49e minuut.
Schoenaker met een sublieme pass. Altınok rent richting de bal. Orhun begaat een overtreding. Orhun krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Orhun is nu in balbezit. Altınok rent richting de bal. Altınok passt de bal met de wreef. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bodur is nu in balbezit. Karcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Akyüz rent richting de bal. Akyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - Trabzon.spor 0:5

67e minuut.
Kaplanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Akyüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun is nu in balbezit. Akyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Akyüz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu passt de bal in één keer door. Akyüz rent richting de bal. Akyüz haalt uit met een fantastische trap. Tekiralan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - Trabzon.spor 0:6

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tekiralan trapt de bal weg. Altınok kopt de bal weg. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Altınok met de inworp. Kaplanoğlu is nu in balbezit. Kaplanoğlu passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
karaoren sk - Trabzon.spor 0:7

87e minuut.
Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karanlık is nu in balbezit. Karcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karaoren sk 78%, Trabzon.spor 22%.
karaoren sk - Trabzon.spor 0:7