Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teksas1963 Başkaya FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


37e minuut.
Erbaş rent richting de bal. Aras verovert de bal door een tackle van achteren. Aras passt de bal zonder na te denken. Türksoyu is nu in balbezit. Türksoyu schiet op doel. Paal! Bağatur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teksas1963 - Başkaya FC 1:0

42e minuut.
Şakır is nu in balbezit. Şakır passt de bal met de wreef. Erbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoyu rent richting de bal. Türksoyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teksas1963 53%, Başkaya FC 47%.
Teksas1963 - Başkaya FC 1:0

48e minuut.
Boyar onderschept slim de pass. Boyar passt de bal in één keer door. Bölgen met een sublieme pass. Tümay rent richting de bal. Tümay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kar met een harde bal richting middenveld. Ayverdi kopt de bal weg. Türksoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoyu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Tümay rent richting de bal. Ataroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tümay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erbaş met een snel genomen vrije trap. Etken kopt de bal weg. Güçkün is nu in balbezit. Tümay verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ataroğlu kopt de bal weg. Fer bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbaş begaat een overtreding. Erbaş krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Tümay probeert naar een medespeler te passen. Bölgen rent richting de bal. Özçelik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bölgen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bölgen kan niet meer verder spelen. Berkebay komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Aras passt de bal in één keer door. Şakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şakır probeert naar een medespeler te passen. Türksoyu rent richting de bal. Türksoyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dönmez met een harde bal richting middenveld. Ataroğlu kopt de bal weg. Tüfekçi is nu in balbezit. Aras verovert de bal door een tackle van achteren. Aras passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Güçkün is nu in balbezit. Güçkün geeft een lange en hoge pass. Inworp. Berkebay met een snelle inworp. Tümay geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teksas1963 57%, Başkaya FC 43%.
Teksas1963 - Başkaya FC 1:0