Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzon.spor manisaksehirbjk
sokker Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 37.6
formidabel Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Kaplanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplanoğlu passt de bal in één keer door. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - manisaksehirbjk 1:0

5e minuut.
Dokuz rent richting de bal. Altınok onderschept slim de pass. Altınok passt de bal met de wreef. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kalettka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kaplanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplanoğlu met een sublieme pass. Altınok heeft problemen om de bal te vangen. Altınok probeert naar een medespeler te passen. Akyüz is nu in balbezit. Paal!

11e minuut.
Tokturan probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Taşkıran met de inworp. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Paal!

17e minuut.
Altınok met een snelle inworp. Kaplanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kaplanoğlu passt de bal in één keer door. Akyüz rent richting de bal. Akyüz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Altınok de bal. Altınok geeft een hoge lob. Akyüz is nu in balbezit. Akyüz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kurter de bal onder controle te krijgen. Kalettka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Inworp. Taşkıran met de inworp. Kaplanoğlu speelt de bal door. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Altınok verovert de bal door een tackle van achteren. Altınok geeft de bal voor. Velas heeft problemen om de bal te vangen. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - manisaksehirbjk 2:0

38e minuut.
Taşkıran probeert naar een medespeler te passen. Kaplanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplanoğlu passt de bal in één keer door. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - manisaksehirbjk 3:0

44e minuut.
Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Bekmezci geeft een hoge lob. Velas is nu in balbezit. Akyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Akyüz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 39%, manisaksehirbjk 61%.
Trabzon.spor - manisaksehirbjk 3:0

48e minuut.
Sorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplanoğlu met een sublieme pass. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Taşkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıran probeert naar een medespeler te passen. Sorić speelt de bal door. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Akyüz passt de bal in één keer door. Taşkıran is nu in balbezit. Taşkıran probeert naar een medespeler te passen. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu schiet op doel. Kalettka bokst de bal weg. Akyüz rent richting de bal. Akyüz haalt uit met een fantastische trap. Kalettka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Altınok onderschept slim de pass. Sorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorić passt de bal in één keer door. Akyüz rent richting de bal. Akyüz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kalettka met een harde bal richting middenveld. Uraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akyüz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sorić rent richting de bal. Kaplanoğlu onderschept slim de pass. Kaplanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Akyüz is nu in balbezit. Akyüz schiet op doel. Kalettka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - manisaksehirbjk 4:0

81e minuut.
Kurter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altınok met een snelle inworp. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz haalt uit met een fantastische trap. Kalettka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurter passt de bal in één keer door. Kaplanoğlu rent richting de bal. Kaplanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Akyüz passt de bal met de wreef. Velas speelt de bal door. Klungelig pakt Ekinbiçer de bal. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Karcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karcıoğlu passt de bal in één keer door. Akyüz heeft problemen om de bal te vangen. Akyüz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - manisaksehirbjk 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 28%, manisaksehirbjk 72%.
Trabzon.spor - manisaksehirbjk 5:0