Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
§uper§tars manuznzd
kanat Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 22.7
formidable Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Kuzynków met een sublieme pass. Süzgün is nu in balbezit. Efraimov onderschept slim de pass. Efraimov schiet op doel. Balım maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 1:0

13e minuut.
Samsunluoğlu is nu in balbezit. Lunghi onderschept slim de pass. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Balım probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 2:0

14e minuut.
Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków passt de bal zonder na te denken. Süzgün rent richting de bal. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balım trapt de bal weg. Manusovich kopt de bal weg. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Arcoş onderschept slim de pass. Arcoş geeft de bal voor. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 3:0

26e minuut.
Manusovich is nu in balbezit. Manusovich passt de bal zonder na te denken. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov schiet op doel. Balım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 4:0

28e minuut.
Iğdır is nu in balbezit. Toprak onderschept slim de pass. Toprak geeft een hoge lob. Efraimov maakt een snoekduik en kopt de bal. Balım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 5:0

31e minuut.
Toprak rent richting de bal. Toprak met een sublieme pass. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Solís de bal. Kayserili bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solís. Solís krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kobalak passt de bal met de wreef. Lunghi is nu in balbezit. Süzgün onderschept slim de pass. Kuzynków verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzynków geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 6:0

34e minuut.
Daar is Kayserili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kayserili speelt de bal door. Daar is Zümrüt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efraimov verovert de bal door een tackle van achteren. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 7:0

36e minuut.
Toprak probeert naar een medespeler te passen. Lunghi heeft problemen om de bal te vangen. Lunghi passt de bal in één keer door. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Balım trapt de bal weg van het doel. Kuzynków rent richting de bal. Kuzynków passt de bal zonder na te denken. Lunghi rent richting de bal. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Balım met een harde bal richting middenveld. Manusovich speelt de bal door. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Balım maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 8:0

39e minuut.
Metin rent richting de bal. Toprak verovert de bal door een tackle van achteren. Toprak probeert naar een medespeler te passen. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 9:0

40e minuut.
Tutkun verovert de bal door een tackle van achteren. Tutkun passt de bal met de wreef. Hoşgör speelt de bal door. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuzynków is nu in balbezit. Kuzynków probeert naar een medespeler te passen. Toprak probeert naar een medespeler te passen. Efraimov rent richting de bal. Efraimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 24%, manuznzd 76%.
§uper§tars - manuznzd 10:0

46e minuut.
Kayserili passt de bal met de wreef. Toprak rent richting de bal. Toprak geeft een hoge lob. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 11:0

49e minuut.
Zümrüt is nu in balbezit. Kuzynków onderschept slim de pass. Kuzynków geeft een hoge lob. Efraimov maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Süzgün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balım bokst de bal weg.

53e minuut.
Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Süzgün is nu in balbezit. Lunghi onderschept slim de pass. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov schiet op doel. Balım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Toprak geeft een lange en hoge pass. Süzgün kopt de bal weg. Manusovich rent richting de bal. Manusovich geeft de bal voor. Klungelig pakt Samsunluoğlu de bal. Paal! Efraimov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 12:0

56e minuut.
Efraimov geeft een hoge lob. Eskişehir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich geeft een lange en hoge pass. Toprak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kuzynków geeft een hoge lob. Balım speelt de bal door. Kuzynków kopt de bal weg. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Efraimov is nu in balbezit. Efraimov passt de bal zonder na te denken. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi draait met de bal, schiet en ... Balım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kobalak met een sublieme pass. Zümrüt is nu in balbezit. Lunghi onderschept slim de pass. Kuzynków met een sublieme pass. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kayserili heeft problemen om de bal te vangen. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Balım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Toprak verovert de bal door een tackle van achteren. Toprak geeft de bal voor. Manusovich kopt de bal weg. Daar is Efraimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Tutkun heeft problemen om de bal te vangen. Hoşgör onderschept slim de pass. Hoşgör speelt de bal door. Manusovich heeft problemen om de bal te vangen. Manusovich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Toprak geeft een hoge lob. Efraimov heeft problemen om de bal te vangen. Lunghi rent richting de bal. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 13:0

74e minuut.
Kayserili is nu in balbezit. Kayserili passt de bal met de wreef. Daar is Zümrüt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Efraimov rent richting de bal. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Balım bokst de bal weg.

75e minuut.
Manusovich verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manusovich zal de hoekschop nemen. Efraimov maakt een snoekduik en kopt de bal. Balım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 14:0

80e minuut.
Kayserili probeert naar een medespeler te passen. Solís geeft een lange en hoge pass. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov schiet op doel. Balım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - manuznzd 15:0

81e minuut.
Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków geeft een hoge lob. Manusovich met een sublieme pass. Daar is Efraimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efraimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Çayırlı rent richting de bal. Solís verovert de bal door een tackle van achteren. Solís geeft de bal voor. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Lunghi de bal. Lunghi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toprak de bal. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Balım bokst de bal weg.

90e minuut.
Klungelig pakt Kuzynków de bal. Kuzynków speelt de bal door. Zümrüt is nu in balbezit. Lunghi verovert de bal door een tackle van achteren. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 14%, manuznzd 86%.
§uper§tars - manuznzd 15:0