Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ISIKTEAMM YY_Deniz FK
442 Tactiek Defans&atack
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 35.8
solid Schieten good
average Passen weak
average Verdedigen good


4e minuut.
Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligioiz verovert de bal door een tackle van achteren. Hackl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackl probeert naar een medespeler te passen. Tekerlek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Movsisyan passt de bal zonder na te denken. Sosyal is nu in balbezit. Sosyal passt de bal met de wreef. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yurttaş geeft een hoge lob. Havutçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hackl krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tuğracıbaşı met een sublieme pass. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer rent richting de bal. Sessizer schiet op doel. Çimci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ISIKTEAMM - YY_Deniz FK 0:1

20e minuut.
Sessizer rent richting de bal. Sessizer passt de bal in één keer door. Ligioiz is nu in balbezit. Sosyal verovert de bal door een tackle van achteren. Sosyal draait met de bal, schiet en ... Çimci bokst de bal weg. Sessizer is nu in balbezit. Sessizer geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Movsisyan onderschept slim de pass. Movsisyan passt de bal met de wreef. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel. Mucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Tekerlek passt de bal met de wreef. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer met een sublieme pass. Sosyal rent richting de bal. Sosyal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çimci met een harde bal richting middenveld. Hackl kopt de bal weg. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap. Çimci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ISIKTEAMM - YY_Deniz FK 0:2

44e minuut.
Kalkancı rent richting de bal. Kalkancı passt de bal met de wreef. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Campbell schiet op doel. Mucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ISIKTEAMM - YY_Deniz FK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ISIKTEAMM 54%, YY_Deniz FK 46%.
ISIKTEAMM - YY_Deniz FK 1:2

53e minuut.
Sessizer kopt de bal weg. Klungelig pakt Yurttaş de bal. Yurttaş geeft een hoge lob. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ligioiz geeft de bal voor. Inworp. Fındık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şırnaklılar rent richting de bal. Şırnaklılar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hackl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pietrzak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dayıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Movsisyan is nu in balbezit. Movsisyan geeft een hoge lob. Campbell is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ISIKTEAMM - YY_Deniz FK 2:2

74e minuut.
Bahçeci geeft een hoge lob. Inworp. Movsisyan met de inworp. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sessizer passt de bal zonder na te denken. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek passt de bal in één keer door. Sosyal is nu in balbezit. Sosyal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ISIKTEAMM - YY_Deniz FK 2:3

79e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Çobanzadə kan de bal niet met de borst controleren. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ISIKTEAMM - YY_Deniz FK 3:3

89e minuut.
Inworp. Pietrzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartınlı is nu in balbezit. Tekerlek verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ISIKTEAMM 48%, YY_Deniz FK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ISIKTEAMM - YY_Deniz FK 3:3