Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokat United Beşiktaşk26
5 Def Sabit Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Iftodi passt de bal met de wreef. Ünal is nu in balbezit. Afyonkarahisarlı onderschept slim de pass. Afyonkarahisarlı geeft een lange en hoge pass. Dalglish springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Göçebe is nu in balbezit. Skrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrocki passt de bal met de wreef. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Skrocki rent richting de bal. Tunalılar begaat een overtreding. Skrocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gebel met een snel genomen vrije trap. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Aloğlu met een harde bal richting middenveld. Gebel kopt de bal weg. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski draait met de bal, schiet en ... Aloğlu bokst de bal weg. Dalglish rent richting de bal. Dalglish haalt uit met een fantastische trap. Aloğlu bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Şırnaklı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gebel verovert de bal door een tackle van achteren. Gebel speelt de bal door. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gosiewski kopt de bal weg. Skrocki rent richting de bal. Skrocki passt de bal in één keer door. Dalglish is nu in balbezit. Dalglish draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tunalılar probeert de bal aan de voet te houden. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski probeert naar een medespeler te passen. Dalglish rent richting de bal. Dalglish haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gebel geeft een lange en hoge pass. Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski geeft de bal voor. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gebel met de inworp. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki passt de bal zonder na te denken. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Beşiktaşk26 1:0

23e minuut.
Skrocki kopt de bal weg. Gosiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gosiewski speelt de bal door. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalglish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Beşiktaşk26 2:0

25e minuut.
Kırmızı is nu in balbezit. Galiano onderschept slim de pass. Galiano geeft een hoge lob. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Beşiktaşk26 3:0

29e minuut.
Bujnowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Dalglish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuluncak rent richting de bal. Gosiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap. Aloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gebel passt de bal met de wreef. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki passt de bal met de wreef. Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap. Aloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Beşiktaşk26 4:0

31e minuut.
Morstabilini komt het veld opgelopen. Pielka komt het veld opgelopen. İğdeci komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Pielka is nu in balbezit. Kuluncak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluncak geeft de bal voor. Pielka geeft een hoge lob. Morstabilini controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kırmızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiano onderschept slim de pass. Galiano passt de bal met de wreef. Pielka rent richting de bal. Pielka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bujnowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Afyonkarahisarlı de bal. Afyonkarahisarlı passt de bal zonder na te denken. Pielka rent richting de bal. Pielka haalt uit met een fantastische trap. Aloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Beşiktaşk26 5:0

45e minuut.
Ünal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hatim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 29%, Beşiktaşk26 71%.
Tokat United - Beşiktaşk26 5:0

54e minuut.
İğdeci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebel probeert naar een medespeler te passen. İğdeci rent richting de bal. İğdeci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gebel is nu in balbezit. Gebel met een sublieme pass. Göçebe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pielka rent richting de bal. Pielka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Morstabilini rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bujnowski neemt de hoekschop. Morstabilini krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Göçebe de bal. Aloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Göçebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebel onderschept slim de pass. Gebel passt de bal in één keer door. Morstabilini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morstabilini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 32%, Beşiktaşk26 68%.
Tokat United - Beşiktaşk26 5:0