Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ntouba Mantequilla F.C.
5212push Tactiek Oh, long Johnson
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 68.4
excellent Schieten excellent
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


12e minuut.
Beké raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chepilov komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Inworp. Pinotti met de inworp. Klungelig pakt Pesci de bal. Pesci geeft een hoge lob. Szuba maakt een snoekduik en kopt de bal. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albanis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - Mantequilla F.C. 1:0

27e minuut.
Mányoki verovert de bal door een tackle van achteren. Mányoki passt de bal zonder na te denken. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Albanis onderschept slim de pass. Albanis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doganis rent richting de bal. Doganis schiet op doel. Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Hernes speelt de bal door. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci geeft een hoge lob. Chepilov maakt een snoekduik en kopt de bal. Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - Mantequilla F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ntouba 48%, Mantequilla F.C. 52%.
Ntouba - Mantequilla F.C. 2:0

65e minuut.
Balköy geeft een hoge lob. Inworp. Ursulescu met de inworp. Parreira is nu in balbezit. Parreira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kabakas kopt de bal weg. Klungelig pakt Doganis de bal. Paneleiro rent richting de bal. Doganis onderschept slim de pass. Doganis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mányoki met de inworp. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci met een sublieme pass. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba draait met de bal, schiet en ... Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ntouba 42%, Mantequilla F.C. 58%.
Ntouba - Mantequilla F.C. 2:0